Knusse Herfst sokken - Boeken sokken - Gebreide sokken - Oktoberdots

Knusse Herfst sokken

Wie aan het gezelligste seizoen van het jaar denkt, heeft het al snel over warme truien en plaids. Maar wat mij betreft kan daar een echte must-have aan toegevoegd worden. Namelijk: sokken! Ik ben gek op fijne sokken. Zeker op dagen dat ik me “normaal” kleed vind ik het een heerlijk gevoel om leuke sokken aan te hebben. Toch een klein beetje rebellie in m’n outfit. Daarom heb ik voor jullie een overzichtje gemaakt met knusse Herfst sokken!


Herfst sokken met leuke printjes

De één is er gek op, de ander wat minder: sokken met leuke printjes! In deze eerste categorie van Knusse Herfst Sokken vind je een super gave selectie sokken met leuke prints. Bijvoorbeeld met pompoenen of herfstbladeren. En van dieren tot herfstige gerechten. Deze sokken zijn perfect van September tot en met November door de verschillende prints.

Er zijn sets met matchende sokken (twee dezelfde). En met mis-matched sokken (sokken die wel bij elkaar passen maar allebei een ander printje hebben). Welke set is jouw favoriet?Stijlvolle Herfst sokken

De volgende categorie in Knusse Herfst Sokken zijn de stijlvolle sokken. Sokken zonder gekke prints, maar die wel het echte herfstgevoel geven. Bijvoorbeeld door het materiaal, de kleuren of het patroon in de sokken. Denk hierbij aan mooie wollen sokken en sokken met een (gebreid) patroon. Allemaal in herfstige kleuren zoals bruin, oranje, grijs en bordeaux rood.Boeken sokken

En de laatste categorie zijn Boeken sokken! Want wat mij betreft is er geen betere periode om lekker met een goed boek op de bank te kruipen dan de herfst. Een kop Pumpkin Spice Latte of Pumpkin Spice Thee erbij, regen op het raam, een dekentje en natuurlijk jouw favoriete boeken sokken aan je voeten!


Welke Knusse Herfst sokken zijn jouw favoriet?

Veel sokken die je hierboven ziet staan komen uit Nederlandse webshops. Maar er zijn er ook een aantal die uit Amerika komen. Hierbij heb ik gelet op verzending (verzenden ze wel naar Nederland?) en verzendkosten (wie wil er te veel verzendkosten betalen?). De verzendkosten bij de meeste Amerikaanse webshops zijn naar Nederland ongeveer €9,-. En dat klinkt misschien als veel, maar verzendkosten binnen Nederland zijn vaak rond de €7,-, dus eigenlijk valt het reuze mee!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

3 Comments

  1. sarina schreef:

    Wauw, echt hele mooie sokken. Heb je al een blog over regenlaarzen? Ik heb dit jaar regenlaarzen met paddestoelen erop gekocht bij zalando. Geloof van Anna field. Ook erg leuk 🍂

  2. Anja schreef:

    Ik HOU echt van Dedoles sokken 😄 we hebben hier in Emmen een winkel en sinds die hier zit draag ik eigenlijk alleen nog maar die sokken… De vos heb ik en een andere egel (met roze).

Geef een reactie

Knusse Herfst sokken
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.