Kleine muis knuffels - Super easy DIY - Oktoberdots

Kleine muis knuffels

Na het maken van mijn 11 vleermuis knuffels, had ik nog veel restjes stof over. Te groot om weg te gooien, te klein om iets mee te maken. Of dat dacht ik! Tijdens het browsen op Pinterest naar leuke dingen om te doen met kleine stukjes stof, vond ik een gratis naaipatroon voor Kleine muis knuffels.

Dat is dus wat ik heb gemaakt na mijn vleermuis knuffels (waarvan er nog 5 te koop zijn!). Allerlei schattige muisjes met verschillende stofcombinaties.

Tiny black mouse

Ik heb de eerste gemaakt met mijn naaimachine, maar omdat alle onderdelen zo klein zijn, maak ik ze nu eigenlijk liever met de hand. Ik hoef niet achter mijn naaimachine te zitten en kan gewoon lekker chillen in de tuin of mijn favoriete Netflix-programma kijken.


Klik hier voor het Kleine Muis knuffels naaipatroon


Het is niet moeilijk om ze te maken, maar je moet er wel aan denken om de oren toe te voegen terwijl je de bovenste delen aan elkaar naait (dat vergeet ik steeds). Ze zijn gewoon zo leuk en makkelijk dat ik ze blijf maken!


Furry mice plushies

As you can see in my photos I use safety-eyes for the tiny mice because I had a lot of small eyes left after making the big bats. But you can also use buttons like in the original description of even just embroider them by hand.


Gratis naaipatronen

En als je wilt, heb ik ook een Pinterest-bord met allerlei verschillende gratis naaipatronen!

Klik hier om mijn gratis Pinterest-bord met naaipatronen te bekijken

Ik probeer meestal patronen vast te pinnen zonder moeilijk borduurwerk of patronen waar ze kunnen worden overgeslagen/vervangen door knopen enz. Omdat de meesten van ons geen dure borduurmachines hebben en veel patronen dat vereisen.


Ik zou graag je kleine muis knuffels zien als je ze maakt doordat je ze op mijn blog gevonden hebt. Stuur me gerust een mailtje, een DM op Instagram of tag me (@Oktoberdots) in je foto’s!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

2 Comments

  1. Quirina den heijer schreef:

    Mooie muisjes! Ik ga binnenkort ook stof kopen en dan ga ik ze ook zeker maken.
    Lief dat je het patroon deelt.
    Groetjes

  2. Saskia schreef:

    Wat een schatjes zeg! Daar ben ik dan weer minder goed in, creatief met stof haha.

Geef een reactie

Kleine muis knuffels
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.