Kerstcollectie 2019 - Boekenleggers - Kerstkaarten - Oktoberdots

Kerstcollectie 2019

Woehoe! Met Kerstmis die snel nadert, is het tijd voor de Oktoberdots Kerstcollectie 2019 en het is echt een feestelijke! De nieuwe kerstcollectie bevat 2 sets boekenleggers, een set ansichtkaarten en een set stickers.

Kerst

Net als de herfstcollectie is dit weer een kleine collectie. Ik heb geprobeerd om het dat echte traditionele kerstgevoel te geven met een leuke twist. Onderstaande foto’s zijn van lieve mensen op Instagram, als je op de namen op de foto klikt kom je op hun pagina’s.


Kerst Quote Boekenleggers

Een set van 4 super mooie, traditioneel gekleurde boekenleggers met gouden kerstteksten. Deze set Kerst Quote boekenleggers is super stijlvol.


Notenkraker boekenleggers

Voor de meer vrolijke mensen onder ons zijn de Notenkraker boekenleggers perfect. Ze ademen kerst en zijn super feestelijk en alle notenkrakers hebben prachtige gouden details in hun outfits.


Notenkraker kerstkaarten

Kun je geen genoeg krijgen van de notenkrakers? Deze Notenkraker-kerstkaarten zijn perfect om naar vrienden en familie te sturen, maar ze zien er ook geweldig uit als huisdecoratie!


Kerststickers

Wil je je cadeaus of enveloppen wat meer stijl geven? Dan kun je niet zonder de kerststickers. Ze zijn super schattig met, nogmaals, echt goudfolie voor die geweldige glans en glans.


Klik hier om de Kerstcollectie 2019 te shoppen


Als je je foto’s hier wilt laten zien, tag me dan in je Instagram-foto’s met @oktoberdotsshop! Dat is de Instagram pagina van mijn webshop.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

1 Comment

  1. […] images with the most beautiful photos you make and share on Instagram, just like I did with the Christmas Collection and the Autumn […]

Geef een reactie

Kerstcollectie 2019
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.