Kerstcadeautjes voor herfst-fans - Oktoberdots

Kerstcadeautjes voor herfst-fans

Natuurlijk vind ik het in deze tijd leuk om wat kerstige dingen met jullie te delen. Maar Oktoberdots is en blijft een herfst blog natuurlijk. Daarom kon deze blogpost met kerstcadeautjes voor herfst-fans niet ontbreken! Er zijn cadeautjes in allerlei prijsklassen. Dus hopelijk zit er iets voor je tussen.


In deze lijst met leuke kerst cadeautjes vind je 3 categorieën: onder €10,-, onder €25,- en luxe cadeaus van meer dan €25,-. In elke categorie vind je 12 cadeautjes die wat mij betreft perfect zijn voor iedereen die gek is op de herfst. Sommige zijn simpele cadeautjes, andere prachtige handgemaakte kunstwerken!

Hopelijk zit er voor jou wat leuks tussen! Als je op de tekst onder de plaatjes klikt ga je direct naar de website waar de mokken te koop zijn. Sommige linkjes zijn affiliate linkjes, maar niet allemaal.


Herfstige kerstcadeautjes onder €10

Om te beginnen heb ik een collectie gemaakt van super toffe kerstcadeautjes voor herfst-fans onder de €10,-. Super leuk om cadeau te doen aan iemand die gek is op herfst. Maar ook perfect om jezelf mee te trakteren. Want zeg nou zelf, jij bent waarschijnlijk de grootste herfst-fan die je kent!


Kerstcadeautjes voor herfst-fans onder €25

Heb je iets meer te besteden? Dan zijn onderstaande 12 kerst cadeautjes misschien wel iets voor jou! Ze zijn allemaal duurder dan €10,- maar minder dan €25,-. En er zit van alles tussen! Van decoratie tot gebruiksvoorwerpen tot handgemaakte beauties.


Luxe kerstcadeautjes in herfst thema

Mag het nog wat duurder zijn? Kijk dan eens in dit lijstje met luxe kerstcadeau’s voor herfst-fans. Deze fantastische geschenken zijn wat duurder dan die hierboven. Maar niet duurder dan €55,-. Stuk voor stuk bijzondere dingen die elke herfst-fan weet te waarderen!


Kerstcadeau gids

En.. zit er wat voor je tussen? Om cadeau te doen aan iemand anders. Of misschien wel voor op je eigen verlanglijstje. Ik vond het in elk geval ontzettend leuk om deze cadeau-gids samen te stellen. Ook al werd ik er zelf wel erg hebberig van haha!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Kerstcadeautjes voor herfst-fans
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.