Kerst Collectie 2020 - Oktoberdots

Kerst Collectie 2020

Het is weer zo ver! Tijd om de Kerst collectie 2020 aan jullie te showen. Bijna was ie er niet gekomen dit jaar, maar ineens kreeg ik inspiratie en hier is ie dan! Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden.


Zoals ook vorig jaar is het maar een kleine kerst collectie. Een setje boekenleggers en een setje kerstkaarten. Maar wel 2 setjes waar ik ontzettend blij mee ben en die jullie hopelijk helemaal het kerstgevoel geven. De combinatie van tartan of Schotse ruit met goud en wit zorgt daar bij mij in elk geval zeker voor.


Kerst boekenleggers

Op Instagram heb ik jullie laten stemmen op wat jullie op de boekenleggers wilden zien. En de stemmen waren 50/50 voor illustraties en quotes. Vandaar ook deze set van 4 kerstboekenleggers waarvan er 2 een heerlijke kerst quote hebben en 2 prachtige winterse illustraties.

De achterkanten van de boekenleggers hebben een winterse print met kerstbomen en sterretjes.

Klik hier om de kerst boekenleggers met Schotse ruit te shoppen


Kerstkaarten

De kerstkaarten hebben net als de boekenleggers een Schotse ruit print als achtergrond met daarop een illustratie van een winter dier in de sneeuw. Ik heb gekozen voor een eekhoorn, konijn, eland en Schotse Hooglander koe.

De kerstkaarten van dit jaar zijn vierkant en 12,5 breed en hoog. Op de achterkant is genoeg ruimte om te schrijven en je kunt ze meteen zo versturen. Maar je kunt ze ook bestellen met vierkante enveloppen als je dat fijner vindt.

Klik hier om de nieuwe kerstkaarten te shoppen


Nog meer kerst

Er zijn ook nog wat dingen over van de kerstcollectie van 2019. Een klein aantal boekenleggers met quotes, kerstkaarten met notenkrakers en het setje van 8 stickers met goud folie.

Klik hier om de hele kerstcollectie bekijken


Hopelijk vinden jullie de nieuwe, kleine kerstcollectie net zo leuk als ik ‘m vind. Laat vooral een berichtje achter onder deze blogpost om te laten weten wat je van de nieuwe kerstcollectie vindt!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Kerst Collectie 2020
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.