• No Products in the Cart

Kerst Bucket Lists

oktoberdots christmas bucketlists 2020

Wat kun je eigenlijk nog doen met kerst nu bijna de hele wereld op slot zit? Nou, genoeg! Om te zorgen dat jullie je niet hoeven te vervelen deze kerstperiode maakte ik Kerst Bucket Lists, een setje van 4 met allerlei verschillende activiteiten.


Wie mij al langere tijd volgt herkent ze misschien wel. Deze Kerst bucket lists hebben namelijk ooit als kaartjes in de webshop gestaan. Ik heb ze wat aangepast en nu kun je ze gratis downloaden en printen.

Super leuk om in een lijstje te doen, maar je kunt ze ook prima als afvinklijst gebruiken voor je Kerst weken. Of stuur ze gewoon als kaartje op naar iemand.

Er zijn 4 verschillende bucketlists te downloaden in 2 verschillende formaten. Je hebt een bucketlist voor binnen-activiteiten, voor buiten-activiteiten, voor wanneer je graag kookt & bakt Γ©n eentje voor wie graag creatief bezig is.


kerst bucketlists A4 formaat

Klik hier om te A4 formaat Kerst Bucket Lists te downloaden


A6 formaat bucketlists printable

Klik hier om de A6 formaat printables te downloaden


Kies jouw favoriete bucketlist uit en probeer alle dingen van het lijstje te doen. Of doe elke dag iets van elke bucketlist. Er is geen goed of fout, alleen (hopelijk) wat inspiratie om er een fantastische kerstvakantie van te maken!

Met welke activiteit zou jij willen beginnen? Of heb je er misschien al heel veel gedaan deze maand en heb je nog tips? Laat het me hieronder in de comments weten!


Oktoberdots kerst do-do lijst printable

Deze printable is alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om deze bucketlists te verkopen of op een andere manier te verspreiden. En als je naar deze printable linkt op je eigen website of blog, link dan alsjeblieft naar de complete post en niet alleen naar het bestand, dankjewel!

28 november 2020
4 december 2020

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Nathalie

  20 december 2020

  Oh wat leuk! Die ga ik zeker printen =D

  • Beantwoorden

   Babet

   21 december 2020

   Wat leuk om te horen! πŸ˜€ Enjoy!

Geef een reactie

X
%d bloggers liken dit: