Januari boeken wrap-up - Fantasy, Circus & Steamy boeken - Oktoberdots

Januari boeken wrap-up

De eerste maand van het jaar 2021 is al weer voorbij. Tijd voor mijn Januari boeken wrap-up! Welke boeken heb ik gelezen in januari, welke heb ik gekocht of gekregen? En hoeveel boeken staan er nu nog op mijn TBR lijst? Ik vertel het je allemaal in deze blogpost!


Januari was voor mij best een lekkere lees-maand. Het feit dat we nergens heen kunnen (lockdown) en ook ‘s avonds niet weg mogen (avondklok) heeft er voor gezorgd dat mijn Januari boeken wrap-up uit maar liefst 7 boeken bestaat! Hieronder zie je ze op volgorde waarin ik ze gelezen heb.


De Koningin van Lucht en Duisternis

Deel 3 van de Dark Artifices serie van Cassandra Clare, De Koningin van Lucht en Duisternis. Elke keer vergeet ik weer hoe GEK ik ben op de Shadowhunters wereld. Ik stelde deze serie een hele tijd uit omdat de boeken zo ontzettend dik zijn, maar ik ben er doorheen gevloden! Een super spannend, meeslepend verhaal met karakters waar je van gaat houden. En waar je al van houdt sinds de eerste boeken, want er komen een hoop bekende gezichten langs.


Genadeloze Koning

De Genadeloze Koning van Meghan March is het eerste boek van de Mount Trilogie. Spannend, Stoer, Steamy, Sexy! Ik hou wel van een steamy boek, en ik denk dat we daar sinds 50 Shades of Grey ook helemaal niet meer geheimzinnig over hoeven te doen. Beide hoofdkarakters uit deze reeks zijn onwijs sterke, zelfstandige personages en dagen elkaar op alle vlakken uit.

Ik vond dit eerste boek ZO goed dat ik meteen de twee vervolgen op Kobo Plus heb gelezen. En ook die stelden zeker niet teleur. Alhoewel het sexy thema in het tweede boek een beetje op de achtergrond raakt is het verhaal daar onwijs goed. En in het derde boek is het spanning weer helemaal terug.

Wat mij betreft echt een aanrader, maar dan wel digitaal. €16,50 per boek waar je in een paar uurtjes doorheen bent vond ik te veel. Dus dan is een maandje Kobo Plus de perfecte oplossing.


The Deck of Omens

Deel 2 van de Devouring Gray duologie van Christine Lynn Herman, The Deck of Omens. Je zou bijna gaan denken dat ik zo enthousiast ben over ALLE boeken die ik lees, want ook dit was echt weer een pareltje. Een mysterieus verhaal met magie die op zo’n manier verweven is in het boek én de geschiedenis dat je zo zou geloven dat het op elk moment overal in de wereld zou kunnen gebeuren. Een beetje creepy ook en dat maakt dit boek juist zo tof!


The Crooked Mask

#GIFTED: Woehoe! Mijn allereerste recensie exemplaar ooit! The Crooked Mask is het vervolg op The Twisted Tree van Rachel Burge. Beide boeken gaan over Noorse Mythologie, maar in dit deel zit daar ook nog eens een creepy circus bij! Gevuld met grote en kleine mysteries vanaf de eerste pagina en verrassend tot de allerlaatste regel (letterlijk!). Dit is zo’n boek waar een film (of Netflix serie) van zou moeten komen omdat je er in wilt kruipen en alles echt wilt kunnen zien.


King

Omdat mijn maand Kobo Plus nog liep besloot ik nog een sexy boek te lezen in plaats van een boek van mijn TBR. Ik zou geen Nederlander zijn als ik niet het meeste uit mijn betaalde abonnement zou willen halen natuurlijk.

Ik koos voor King, deel 1 van de King Serie door T.M. Frazier. En hoewel de meeste personages in dit boek erg leuk waren, was het hoofdpersonage.. niet mijn ding. Een beetje te naïef en afhankelijk. Misschien begrijpelijk als je je geheugen kwijt bent, maar ik miste het vuur! Zowel in haar karakter als in de relatie. Ik hou ervan als ik me in het hoofdpersonage kan verplaatsen, maar klein, dun, blond, naïef en onzelfstandig ging zelfs mijn verbeeldingsvermogen te boven. Het boek heb ik wel uitgelezen, maar de rest van de serie ga ik niet lezen.


Totaal overzicht Januari boeken wrap-up

In januari heb ik (heel braaf!) geen enkel boek gekocht. Wel heb ik voor het allereerst een boek gekregen van een uitgeverij om te reviewen. Dus er is 1 boek bijgekomen. Daarnaast heb ik 3 boeken via Kobo Plus gelezen. 2 vervolgen van een boek van mijn TBR lijst, en 1 ander boek. In totaal heb ik dus 3 boeken van mijn fysieke TBR lijst van 2021 gelezen waardoor er nu nog 29 over blijven.

oktoberdots TBR 2021 after
oktoberdots TBR 2021 finale
oktoberdots TBR 2021 bloed en beenderen
oktoberdots TBR 2021 cosy crimes
oktoberdots TBR 2021 enchantee

Deze blogpost bevat affiliate links, klik hier om te lezen wat dat inhoudt.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Januari boeken wrap-up
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.