Iced Pumpkin Spice Latte - Oktoberdots

Iced Pumpkin Spice Latte

Als echte herfst-liefhebber wil je natuurlijk het hele jaar door Pumpkin Spice Lattes drinken. Maar soms is het gewoon echt te heet voor een warme drank. Dus een Iced Pumpkin Spiced Latte is de perfecte uitkomst. Net zo lekker, maar dan verkoelend!


In deze Iced PSL zitten dezelfde ingrediënten als in een gewone PSL, maar dan voeg je ijsklontjes toe! Niet zo moeilijk dus, maar de volgorde waarin je dingen doet is wel belangrijk. Dus daarom heb ik toch even snel een receptje voor jullie uitgeschreven.

In dit recept verwijs ik naar pompoen simple syrup (klik hier om te lezen hoe je dat maakt) en pumpkin spice (klik hier voor mijn recept). Heb je geen pompoen puree? De pompoen simple syrup kun je ook prima maken zonder!De Pompoen Simple Syrup waarnaar ik verwijs in dit recept maakt kun je tot 3 maanden lang in de koelkast bewaren. Zorg dat je een potje hebt dat je goed kunt afsluiten. En zoals gezegd, als je geen pompoenpuree in huis hebt kun je de siroop ook prima zonder pompoen maken.

Naast (Iced) Pumpkin Spice latte kun je deze siroop nog voor meer dingen gebruiken. Vervang gewone simple syrup in een cocktail bijvoorbeeld eens voor pumpkin spice syrup voor een kruidige twist.


Schedel ijsklontjes mal

Geef je Iced PSL een extra creepy look door schedelvormige ijsklontjes te gebruiken. Zoals je kunt zien op de foto heb ik dat ook gedaan!

Klik hier om de Schedel ijsklontjes mal te shoppen >

Ik gebruik vaak alleen de kant met het gezicht om ijsklontjes te maken. Op die manier blijven ze beter met de juiste kant naar boven liggen. Maar als je grotere ijsklonten wilt kun je natuurlijk prima compleet maken. Deze mal is overigens niet alleen geschikt voor ijs, maar ook voor chocolade, candy melts en zelfs voor cake en koekjes!


Oktoberdots iced pumpkin spice latte

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Iced Pumpkin Spice Latte
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.
Skip to Recipe