Humble Scents: bijzondere geurkaarsen - Oktoberdots

Humble Scents: bijzondere geurkaarsen

Vorig jaar kreeg ik een berichtje van de eigenaar van Humble Scents. Of het me leuk leek om een aantal van hun kaarsen te reviewen zodra deze beschikbaar waren in Nederland. Iedereen die mij kent weet dat ik helemaal gek ben op geurkaarsen. Dus dat antwoord was snel gegeven! Eind vorig jaar ontving ik 3 van Humble Scents: bijzondere geurkaarsen. Wauw!


Geurkaarsen met bijzonder design

Wat je waarschijnlijk als eerste opvalt is het bijzondere design. Het zijn niet zomaar een kaarsen voor in huis, maar echte kunstwerkjes! Op het moment heeft Humble Scents 3 verschillende modellen die allemaal ongeveer 35 uur branden:Er dus altijd wel een model en kleur dat in jouw interieur past! Ik ben vooral gek op het Parthenon design. Op het eerst gezicht lijkt het op een klassieke weergave van Griekse tempels. Maar hoe langer je kijkt hoe meer grappige details je ziet. De laptop, ballonnen, fles wijn en nog meer leuks. Maar ook de Silent Temple en Home Alone zijn echte design hoogstandjes.


Luxe geuren & fantastische combinaties

Ik heb het nog niet eerder zo jammer gevonden dat ik geen geur kan overbrengen via een scherm. Deze kaarsen ruiken echt zo bizar lekker! Ik vind het lastig om geuren te omschrijven, maar deze kaarsen ruiken erg luxe. Het zijn geurcombinaties die ik nog niet eerder heb geroken en die ontzettend goed werken.

Van de kaarsen die ik heb mogen testen de afgelopen periode zal ik de geuren omschrijven, voor de rest van de fantastische geuren kun je het beste op de Humble Scents website kijken.

Humble Scents: bijzondere geurkaarsen Parthenon – Sunrise

Parthenon – Sunrise
Top: Bergamot, kardemom & viooltjes
Mid: Viooltjes, lelietje-van-dalen, roos
Base: Sandalwood, muskusachtig, amber


Humble Scents: bijzondere geurkaarsen Silent Temple – Gentle Guardian

Silent Temple – Gentle Guardian
Top: Cocoa, roos
Mid: Saffraan, oud wood, zwarte bes
Base: Patchouli, wierook, zwarte bes, leder


Humble Scents: bijzondere geurkaarsen Parthenon – Dizzy

Parthenon – Dizzy
Top: Salie, lavendel
Mid: Amandel, vanille, leder, iris wortel
Base: Tonka boon, leder, Kashmir walnoot hout, amber, houtachtige geuren


Ik kan zonder twijfel zeggen dat ik deze Humble Scents: bijzondere geurkaarsen zo allemaal opnieuw zou kopen! Maar de Dizzy is mijn echte favoriet. Als Humble Scents ooit besluit een parfum van deze kaars te maken dan sta ik vooraan in de rij. De geur is lichtzoet, subtiel met heel veel lagen en gewoon echt ontzettend lekker.


Hervulbare kaarsen

Hervulbare geurkaarsen

De kaarsen zijn misschien iets duurder dan andere kaarsen van bekende merken. Maar dat ruik je ook echt. En deze kaarsen zijn hervulbaar!

Binnenin het prachtige design zit een aluminium bakje waar de kaars in zit. Is je kaars op? Dan haal je simpelweg het aluminium bakje eruit en vervang je deze door een nieuwe. Hoe fijn is dat? Je kunt blijven genieten van jouw favoriete design maar toch elke keer een nieuwe geur proberen!


Humble Scents: bijzondere geurkaarsen

Deze bijzondere geurkaarsen zijn ideaal voor iedereen die geurkaarsen echt weet te waarderen. Bij mij hebben ze in elk geval een premium plekje in mijn glazen kast gekregen.

Dankjewel Humble Scents voor de kans om als één van de eersten in Europa jullie kaarsen te mogen ruiken en gebruiken. Ik ben verkocht!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Humble Scents: bijzondere geurkaarsen
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.