• No Products in the Cart

Huisje huren in Portugal

Oktoberdots Huisje huren in Portugal

Ik kan het bijna niet geloven, maar volgende week ga ik EINDELIJK weer op vakantie naar het buitenland! Een week lang gaan wij een huisje huren in Portugal. Of eigenlijk is “huisje” een te oneerbiedig woord, het is namelijk een fantastisch schattige, romantische cottage! Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!


Natuurlijk is het prima als je nog niet op reis wilt, maar wij geloven dat het veilig genoeg is met alle regeltjes die er nu zijn. En we zijn uiteraard van plan om ons compleet aan alle regels te houden. Daarom hebben we gekozen om een super schattige losstaand huisje te huren en niet op een resort te verblijven. We huren ook een auto (een cabrio!) om het openbaar vervoer te kunnen mijden en lekker ons eigen gang te kunnen gaan. Op zoek naar de mooiste plekjes in de buurt van Lissabon, zonder perse de drukke plekken te bezoeken.


Cottage met zwembad huren in Portugal

Geloof je me als ik zeg dat ik op slag verliefd was toen ik dit super schattige huisje zag? De sfeer, de tuin, het zwembad(!) en dan ook nog eens gelegen in een prachtig natuurreservaat maar wel vlak bij Lissabon. Het is een huisje voor 2 personen met een onwijs gezellig interieur en een prachtige tuin. Wat een geluk dat dit huisje nog beschikbaar was ook al vertrekken we over anderhalve week al.

Hieronder zie je een paar sfeerimpressies van het meest romantische huisje van Portugal.

Klik hier om de Cottage in Portugal te bekijken op Airbnb


Huisje huren in Portugal

Ben je met wat meer mensen? houd je misschien van iets moderners? Wil je perse een huisje aan zee? Kijk dan vooral eens bij de huisjes hieronder. Ik heb mijn best gedaan om een geweldige selectie aan huisjes, villa’s en andere verblijven te vinden die je nog deze zomer kunt huren in Portugal!

Klik op de afbeelding of de tekst eronder om direct naar de gegevens over het verblijf te gaan.Zit er wat voor je tussen? Ook als je voorlopig nog niet van plan bent om op vakantie te gaan is het altijd leuk om rond te kijken toch? Ik word er in elk geval altijd heel erg vrolijk van om zulke mooie bestemmingen te ontdekken.


Disclaimer: Mijn blog is niet de plaats om te discussiëren over wat je wel en niet vindt kunnen qua reizen in deze tijd. Deze blogpost is ook niet gesponsord, ik vond het gewoon leuk om mijn favorieten met jullie te delen.

4 juni 2021

RELATED POSTS

Geef een reactie

X