Herfstcollectie 2019 - Boekenleggers - Halloween - Oktoberdots

Herfstcollectie 2019

Twee dagen geleden liet ik jullie weten dat ik er weer was, misschien hebben jullie de winkel al gecheckt, maar de Herfstcollectie 2019 is er! Het is een kleine verzameling, precies zoals ik wilde. Nu kan ik Oktoberdots weer als een hobby behandelen in plaats van als een tweede fulltime baan.


Boekenleggers

De Herfstcollectie 2019 bestaat uit 3 sets boekenleggers. Twee sets zijn neutraler met herfstkleuren en de andere set is perfect voor Halloween! Ik ben erg blij met hoe ze allemaal zijn geworden. Hieronder kun je enkele foto’s zien die alle geweldige mensen op Instagram hebben gedeeld van mijn nieuwe bladwijzers!


Boekenkast boekenleggers

De Seasons Bookcase Bookmarks is een set van 6 boekenleggers met prints van boekenkasten die passen bij de Seizoenen en/of Feestdagen. Er is een bladwijzer voor Lente, Zomer, Herfst, Halloween, Kerst en Winter!


Bronze Quote Boekenleggers

De Bronze Book Quote Bookmarks is een set van 4 boekenleggers met prachtige bronzen folieprint op de voorzijde. Alle 4 boekenleggers hebben een quote die te maken heeft met boeken en/of lezen.


Silver Halloween Boekenleggers

Deze geweldige Zilveren Halloween Boekenleggershebben allemaal een Halloween en/of Herfst quote op de voorkant in zilverfolie en een schattige print met vleermuizen op de achterkant.


Klik hier om de Herfstcollectie 2019 te shoppen


Als je je foto’s hier wilt laten zien, tag me dan in je Instagram-foto’s met @oktoberdotsshop! Dat is de Instagram pagina van mijn webshop.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

1 Comment

  1. […] Now, I don’t have any fancy photos yet as the bookmarks just arrived today. So here you can see the images I use in my webshop. But over time I’m going to replace these standard images with the most beautiful photos you make and share on Instagram, just like I did with the Christmas Collection and the Autumn Collection. […]

Geef een reactie

Herfstcollectie 2019
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.