• No Products in the Cart

Herfst Snacks

De herfst is de perfecte tijd om je huis nog gezelliger te maken. Kies een leuke film, steek een paar kaarsjes aan en kruip samen op de bank met een lekker biertje (of wijntje) en lekkere Herfst snacks!


Ik hou van een filmavond met heerlijke hapjes, we houden van kaas en dips op een stokbrood, maar deze keer wilde ik ook iets speciaals maken. Daarom ga ik 3 herfstsnackrecepten met je delen die perfect zijn voor je herfstborrel.


Paddenstoelen Bladerdeeg Snacks

Ik ben niet zo goed in het volgen van recepten. Vooral omdat ik het ter plekke bedenk en dan heb ik niet alle ingrediënten. Dus voor deze Paddenstoelenhapjes heb ik onderstaand recept gebruikt, maar ik heb de cashewkaas overgeslagen en ben gewoon voor paddenstoelen op bladerdeeg gegaan. En ik had helemaal niet het gevoel dat ik iets gemist had!


Klik hier voor het Paddenstoelen Bladerdeeg Snacks recept


Appel & Geitenkaas Crostini’s

Deze appel- en geitenkaassnacks zijn de perfecte frisse afwisseling tussen alle, veelal zware, hartige herfstsnacks. Ik heb het onderstaande recept gebruikt, maar ik heb de kaneel overgeslagen om het vers te houden en heb wat walnoten toegevoegd.


Klik hier voor de Appel Geitenkaas Crostini’s


Herfst Tortilla Chips

Laat me je meteen vertellen: het maken hiervan kost VEEL tijd! Het is niet moeilijk en ze zien er super schattig uit. Je moet alleen veel tijd hebben om ze te maken. Ik heb onderstaand recept gebruikt, maar in plaats van ze alleen maar te snijden heb ik scherpe ijzeren koekjes uitstekers gebruikt om ze bladvormig te maken!


Klik hier voor het recept voor Herfst Tortilla Chips


En op deze manier heb je makkelijk genoeg leuke herfst snacks voor een heerlijke borrel-middag of avond!

20 oktober 2019

RELATED POSTS

Geef een reactie

X