• No Products in the Cart

Herfst Mokken

Oktoberdots Herfst Mokken 2022

Wie is er niet gek op? Heerlijke mokken voor de lekkerste warme dranken. De mooiste herfst mokken van dit jaar heb ik voor je verzameld. Mokken in bijzondere vormen zoals pompoen mokken, spookjes en vosjes. Bekers met mooie teksten en basic bekers in prachtige kleuren.


Herfst & Halloween mokken in mooie vormen

Ben je op zoek naar een mok die er echt uit springt? Dan is één van deze bijzondere mokken misschien wel iets voor jou. In de vorm van een pompoen, paddenstoel, spook, vosje of nog veel meer. Of ga voor leuke printjes zoals bosdieren. Klik op de plaatjes of de tekst onder de plaatjes om direct naar de website te gaan waar ze verkocht worden.Herfst mokken met tekst

Er zijn ook genoeg heel gezellige mokken met herfst en Halloween teksten. Van heerlijk knus tot een beetje creepy.Herfst mokken met mooie kleuren

Zoek je iets meer basics? De mokken hieronder zijn allemaal zonder bedrukken of gekke vormen, maar wel ultiem herfstig. Bijvoorbeeld door de kleur of het patroon in het glazuur.
Deze blogpost bevat affiliate links, klik hier om te lezen wat dat inhoudt.


Genoeg toffe Herfst mokken om uit te kiezen volgens mij! Wat is jouw favoriet? Ik ben inmiddels de trotse eigenaar van een pompoen mok en eentje van Rae Dunn! Maar ik denk dat ik binnenkort ook echt een Le Creuset mok toe moet gaan voegen aan mijn collectie.

22 augustus 2022

RELATED POSTS

Geef een reactie

X