Herfst & kerst kaarsen bij Notino - Geurkaarsen - Oktoberdots

Recepten zijn op dit moment nog niet (goed) zichtbaar op de nieuwe website.
Ik werk er hard aan om ze er weer op te krijgen, bedankt voor je geduld!

Herfst & kerst kaarsen bij Notino

Vandaag een blogpost speciaal gewijd aan de allerbeste Herfst & Kerst kaarsen bij Notino. Ik heb namelijk een kortingscode om met jullie te delen. Het perfecte moment om even goed in te slaan zodat je huis heerlijk ruikt tijdens de donkere maanden.


Het is denk ik geen geheim meer dat ik gék ben op geurkaarsen. Op het moment heb ik zelf 22 herfst kaarsen, maar ik geef toe dat er nog een aantal onderweg zijn. En natuurlijk wil ik voor kerst weer andere geurtjes in huis.

Gelukkig kan dat een beetje voordeliger deze week. Je krijgt bij Notino namelijk 15% korting op alle huisparfums van 12 t/m 18 oktober 2020 met onderstaande code:

HOME15

Deze blogpost is niet gesponsord (I wish!) maar bevat wel affiliate links. Klik hier om te lezen wat dat inhoudt.

Klik op de plaatjes om naar de kaarsen te gaan! Op de website vind je ook een uitgebreidere omschrijving van de geuren.


Griezelige Halloween kaarsen

Om te beginnen wil ik een aantal gruwelijk lekkere Halloween kaarsen met jullie delen. Die namen, die labels en ja, ook de geuren, perfect voor Halloween!


Kruidige herfst kaarsen

Geen fan van Halloween? Geen probleem! Ik heb een flink aantal van de lekkerste, kruidige herfst geuren verzameld. Super geschikt voor het najaar en zelfs voor kerst door de fijne, warme geuren.


Stoere herfst kaarsen

Er zijn ook heel veel gave geurkaarsen te vinden met stoerdere geuren zoals hout en tabak. Denk bij tabak overigens zeker niet aan sigaretten-lucht! Het is eerder een diepe, warme, aardachtige geur. Mijn man is er in elk geval dol op. We hebben op het moment de DW Home Warm Tobacco Pipe kaars op zolder en ik vind deze zelf erg lekker ruiken.


Gezellige kerst kaarsen

Kun jij niet wachten tot het kerst is? Hoewel ik erg geniet van de herfst snap ik je wel hoor. Het is zo’n gezellige periode. Met deze fijne kerst geurkaarsen haal je het kerstgevoel alvast in huis!


Winter kaarsen

Na kerst steek je gewoon de volgende geurkaarsen aan. Misschien ietsje frisser met een wat meer winters label. Deze winterkaarsen wil je gewoon in huis hebben voor de donkere maanden die ná kerst nog volgen.


Zat er wat voor je tussen in deze verzameling Herfst & Kerst kaarsen bij Notino? Ik hoop het! Vergeet zeker bij het afrekenen niet de Notino kortingscode HOME15 te gebruiken. Deze is geldig tot 18 oktober 2020, dus wacht niet te lang!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Herfst & kerst kaarsen bij Notino
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.