Herfst Bucketlist Printable - Fall activities - Oktoberdots

Herfst Bucketlist Printable

Er zijn zoveel leuke activiteiten te doen in de herfst. Daarom heb ik een Herfst Bucketlist Printable gemaakt met allerlei dingen die perfect zijn om met volle teugen van de herfst te genieten.

De meesten van jullie weten waarschijnlijk wat een bucketlist is, maar voor degenen die dat niet weten volgt hier een kleine uitleg. Een bucketlist is een lijst met dingen die je echt wilt doen, het kan zijn voor een bepaalde leeftijd, in een bepaalde tijd of slechts één keer in je leven.

Dit is wat je nodig hebt:

– Een kleurenprinter
– Papier (zo dik als je printer aankan)
– De Herfst Bucketlist Printable zelf:
Klik hier om te downloaden

De activiteiten op deze Herfst Bucketlist bevatten activiteiten als bakken en koken. En buitenactiviteiten zoals wandelen en fruit plukken. Maar ook je huis inrichten en even de tijd nemen om te ontspannen!


Autumn Bucketlist Printable

Klik hier om de printable Herfst bucketlist te downloaden


Deze printable is alleen voor persoonlijk gebruik, je mag het niet verkopen of op een andere manier verspreiden. Als je linkt naar deze printable op je eigen website of blog, link dan alsjeblieft naar deze blogpost en niet naar het bestand zelf, bedankt!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

1 Comment

  1. […] bucketlist staat, net als de Autumn Bucketlist Printable, vol met leuke activiteiten om in een echte Halloween-stemming te komen! Maar je kunt de bucketlist […]

Herfst Bucketlist Printable
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.
%d