Herfst Bruiloft - Harry Potter Bruiloft - Oktober - Oktoberdots

Herfst Bruiloft

Vandaag ben ik al weer 3 jaar getrouwd. Helaas kunnen we het niet vieren zoals we normaal doen door te gaan eten op een bijzondere locatie. Dus dan maar wegzwijmelen bij een terugblik op onze trouwfoto’s. En ik dacht dat het leuk was om jullie mee te laten genieten van onze Herfst Bruiloft!


3 jaar geleden trouwden wij op vrijdag 13 oktober 2017. Op een (te) prachtige herfstdag op Landgoed Huize Bergen in Vught. Het was een geweldige dag! Letterlijk IEDEREEN die we bij onze bruiloft wilden hebben was er, het weer was fantastisch (iets té warm zelfs), de locatie was top en de service uitzonderlijk goed.

Bijna alle decoratie die je op de foto’s van onze Herfst Bruiloft ziet hieronder heb ik zelf gemaakt (duh), want hoe veel persoonlijker is dat dan het kopen? En daarnaast had ik ook gewoon zulke specifieke ideeën dat dat helemaal niet te koop was. Een mix van Herfst & Harry Potter, maar dan wel subtiel. Ik word nog steeds helemaal blij als ik onze foto’s bekijk.

Genoeg gepraat, tijd voor wat mooie plaatjes!


De uitnodiging

Uiteraard heb ik de uitnodiging voor onze bruiloft zelf vormgeven, laten drukken en samengesteld. Het mapje bevatte de uitnodiging zelf. Een moodboardje voor kledingkeuzes, duidelijk info met tijden en een RSVP kaartje.


De locatie

Onze locatie was Landgoed Huize Bergen in Vught. Een geweldige villa met in een prachtige omgeving.


De aankleding

Van het gastenboek met schrijfveer tot de Lumos letters beplakt met pagina’s van een oud Harry Potter boek. Van de tafelkaartjes passend bij de uitnodiging tot de houten borden. De herfstlampjes buiten, de photobooth, de Bertie Botts bedankjes en zelfs mijn trouwboeket. Alles heb ik zelf gemaakt.


De Taart

Onze taart is gemaakt door Cake5 in Tilburg. Dezelfde bakker die ook de taart voor de 50e verjaardag van Koning Willem Alexander heeft gemaakt. En lekker dat ie was!! Harry Potter & Herfst van buiten, vuurrood van binnen!

De “Mischief Managed” caketopper liet ik maken via Etsy door EngraveCelebration.


Het bruidspaar

En ook wat foto’s van onszelf natuurlijk. De corsages maakte ik zelf van hetzelfde Harry Potter boek als de Lumos letters en het boeket. De Gryffindor manchetknopen kocht ik op Etsy bij AltLinx.

Mijn trouwjurk kocht ik bij La Nova in Dordrecht en is van het merk Willowby Watters. Daar hadden ze meteen door wat voor jurk ik zocht. Een beetje boho, lekker los, zeker geen corset en mooi flowy aan de onderkant.

Mijn man kocht zijn pak bij L’Atelier in Amsterdam. Een prachtige vintage stijl die helemaal aansloot bij de rest van onze bruiloft.


Het Feest

We sloten onze Herfst Bruiloft natuurlijk af met een spetterend feest! Iedereen stond te dansen, de drank vloeide rijkelijk en de sfeer was geweldig. Onze DJ Robin Roks hield zich perfect aan onze smaak qua muziek en wist de sfeer er zeker goed in te houden.


Ah, ik ben echt onwijs jaloers op iedereen die nog mag trouwen. Ik zou het ZO nog een keer doen. Wat een geweldige dag was dat zeg.

Hopelijk vond je het leuk om onze “grote dag” te zien. Ik vond het in elk geval super leuk om alle foto’s nog eens te bekijken en al onze leveranciers in het zonnetje te zetten!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

2 Comments

  1. Laura schreef:

    En het was ook zooo leuk om erbij te mogen zijn! Ik weet niet helemaal zeker of ik de taart gezien heb, maar wat is ie mooi! En grappig om op jullie dansfoto Ivo op de achtergrond te zien, haha!
    Het was een super mooie bruiloft met alles perfect in thema! (Zoals ik je ken natuurlijk)

  2. Michelle schreef:

    WOW wat enorm gaaf alles ziet er zo tot in de puntjes verzorgd uit (Niet dat ik het anders verwacht had ;-)) zo ontzettend mooi om te zien weer.

Geef een reactie

Herfst Bruiloft
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.
%d