• No Products in the Cart

Herfst bij Bonprix

oktoberdots herfst bij bonprix

Het is weer tijd voor een blogje met leuke fashion- en woonitems. Maar deze keer heb ik besloten het wat anders te doen. Ik vind het namelijk onwijs leuk om de mooiste dingen met jullie te delen, maar het maken van de collages kost erg veel tijd. Daarom is dit blogje over Herfst bij Bonprix net wat anders!


Normaal zou je hierboven een collage zien waar ik alle items leuk bij elkaar zou zetten. Maar dat alleen kost me al een paar uur. Daarom heb ik besloten het makkelijker te maken voor mezelf, maar hopelijk ook voor jullie!

Hier onder zie je afbeeldingen van (wat mij betreft) de leukste Herfst items van Bonprix. Gewoon de afbeeldingen zoals ze van de websites komen en wanneer je daar op klikt ga je meteen naar het item toe. Handig, toch?

Deze blogpost is niet gesponsord maar bevat wel affiliate links. Klik hier om te lezen wat dat inhoudt.


Lekkere herfst fashion

Super fijne truien, mooie herfstige of winterse jurken, lekkere broeken, rokken, jassen en nog veel meer. Dit zijn mijn favoriete herfst fashion items van Bonprix.


Schoenen, tassen & accessoires

Toffe tassen, accessoires zoals sjaals en mega voordelige schoenen (de meeste onder de €50,-) vind je in een overzichtje hieronder. Daar word je toch hebberig van?


Woonaccessoires

Een kleine maar super toffe selectie! De deurmat met vleermuizen en handdoeken met doodshoofden zijn mijn favorieten, maar hoe tof is die lantaarn met een haardvuurtje binnenin?!


Wat is jouw favoriete item uit deze lijst met items uit de Herfst bij Bonprix collectie? Mijn verlanglijstje is sowieso een stuk langer geworden kan ik je vertellen. Gelukkig heb ik al een aantal items waar ik heel erg blij mee ben!

9 oktober 2020

RELATED POSTS

Geef een reactie