• No Products in the Cart

Herfst Appel Cocktail

Ik hou van een lekker drankje, vooral als het een herfstthema heeft en ik kan je vertellen dat hoewel het drankje in alle seizoenen geweldig smaakt, deze herfst appel cocktail alle perfecte herfstsmaken heeft!


Een ander groot pluspunt van deze cocktail is dat hij erg makkelijk en goedkoop is. Je hebt maar 3 ingrediënten nodig: Martini Bianco, appelsap en ginger ale. Mix die 3 gewoon naar smaak (ik heb gelijke delen gebruikt, dus 1/3 van alles) en je Herfst Appel Cocktail is klaar!


Nu zei ik dat ik van drankjes hou, en dat doe ik ook. Ik wil alleen niet dat ze (sterk) naar alcohol gaan proeven, gelukkig is deze heel subtiel. Je kunt zelfs de Martini weglaten en een virgin drankje maken waar zelfs de kinderen van kunnen genieten en dat bijna hetzelfde smaakt.


Herfst Appel Cocktail Recept

Voor een extra feestelijk effect heb ik de rand versierd met kaneelsuiker. Dip gewoon de rand van het glas in citroensap en dip het daarna in kaneelsuiker. De kaneelsmaak geeft bij elke slok nog meer een herfstgevoel!


OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Heb je zelf een Herfst Appel Cocktail gemaakt naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

20 februari 2020

RELATED POSTS

Geef een reactie