Heerlijke herfst series - Oktoberdots

Recepten zijn op dit moment nog niet (goed) zichtbaar op de nieuwe website.
Ik werk er hard aan om ze er weer op te krijgen, bedankt voor je geduld!

Heerlijke herfst series

Heerlijke herfst series om te kijken terwijl je met een kop thee (of mok Pumpkin Spice Latte) op de bank zit. Bij voorkeur terwijl het regent buiten en het lekker fris is zodat je onder een dekentje kunt kruipen. Zie je het al voor je? Dit zijn wat mij betreft echt perfecte series voor de herfst!


Ik doe mijn best om zo vele mogelijk knusse, herfst thema series weg te zetten hier, maar het kan natuurlijk zijn dat ik er een paar mis. Mocht je een aanrader hebben die niet op de lijst staat, laat dan vooral een comment achter onder deze blogpost, dan voeg ik ‘m toe.

Helaas weet ik niet waar alle series te bekijken zijn en dat verandert te vaak om uit te zoeken en hier up-to-date te houden. Maar je kunt ze altijd wel érgens vinden, is het niet op Netflix, Disney+, Videoland of Amazon Prime dan zijn ze misschien ergens anders wel online te vinden. Wanneer het “Originals” zijn, dus echt gemaakt voor of door een streaming platform dan zal ik dat er uiteraard bij zetten!


Series om te kijken in de Herfst

De series die je hieronder ziet zijn wat mij betreft echt perfect om te kijken in de herfst. Het zijn gezellig series die zich meestal afspelen in een (klein) stadje met veel vreemde tradities die voor elk seizoen flink uitpakken. Soms met een fantasy twist, maar allemaal ontzettend cosy.


Cosy herfst series

Deze series zijn wat mij betreft echt perfect om te kijken in de herfst. Cosy vibes, een beetje drama maar zeker geen horror. Gewoon series om lekker bij weg te dromen.

Gilmore Girls

Good Witch

Only Murders in the Building – Disney+

Anne with an E – Netflix

Over the Garden Wall

Sherlock

Sweet Magnolias


Najaarsseries met een fantasy twist

Zoek je een klein beetje meer spanning in je series? Dan zijn dit wat mij betreft prima series. Ze zijn niet zo spooky als Halloween series, maar wel net wat mysterieuzer dan de series hierboven.

Riverdale – Netflix

Carnival Row – Prime Video

The Vampire Diaries – Prime Video

Good Omens – Prime Video

A Series of Unfortunate Events – Netflix


Hopelijk zit er wat voor je tussen! Volgens mij zijn dit de leukste herfst series die er op het moment zijn. Natuurlijk zijn er nog veel meer toffe films die perfect zijn voor het najaar. Vooral op het gebied van Horror films kan ik eindeloos door blijven gaan.

Mist er volgens jou iets wat écht op deze lijst hoort? Laat dan hieronder een berichtje achter zodat ik ‘m toe kan voegen. Zo maken we samen deze lijst met series voor het najaar steeds completer!

Kijk je liever iets spooky-ers, of misschien liever films? Check dan mijn andere posts!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Heerlijke herfst series
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.