Hartige Halloween Snack: Candy Corn tomaatjes - Oktoberdots

Hartige Halloween Snack: Candy Corn tomaatjes

Misschien wel één van de makkelijkste hartige Halloween snacks ooit: Candy Corn tomaatjes! Eigenlijk hoef je al niet verder te lezen dan dit om te weten hoe je dit maakt, maar voor de volledigheid heb ik toch even een blogpostje getypt met een linkje naar meer heerlijke hartige Halloween snacks.


Zoals je hierboven al kunt zien op de foto is dit een mega makkelijk recept. Een twist op de normale tomaat-mozzarella snacks die iedereen wel kent, maar dat in een Halloween-jasje! Ben je op zoek naar meer hartige Halloween snacks? Klik hier!


Hartige Halloween Snack: Candy Corn tomaatjes

Hartige Halloween Snack: Candy Corn tomaatjes

Prep Time: 10 minutes
Total Time: 10 minutes

Ingredients

  • Oranje snacktomaatje
  • Gele cherrytomaten
  • Mozzarella bolletjes
  • Verse basilicum

Instructions

  1. Sorteer de gele en oranje tomaatjes op maat, groot bij groot, klein bij klein.
  2. Giet de mozzarella bolletjes af en snijd doormidden.
  3. Snijd alle tomaten doormidden.
  4. Prik een oranje tomaatje aan een cocktailprikker met de bolle kant boven, vervolgens een half bolletje mozzarella en daarna een half geel tomaatje met de bolle kant naar beneden.
  5. Maak eventueel af met een blaadje verse basilicum.
  6. En klaar zijn je Hartige Halloween Snack: Candy Corn tomaatjes!

Candy Corn tomaatjes met mozarella

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Heb je zelf deze Hartige Halloween Snack: Candy Corn tomaatjes gemaakt naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Hartige Halloween Snack: Candy Corn tomaatjes
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.
Skip to Recipe