Handmade Vleermuis knuffels - Halloween - Stuffed Animals - Oktoberdots

Handmade Vleermuis knuffels

Als je mij volgt op mijn persoonlijke Instagram-pagina, kan het je niet zijn ontgaan: mijn Handmade Vleermuis knuffels!


Knuffels maken is iets heel anders dan boekenleggers maken. Maar dat is altijd het idee achter mijn winkel geweest. Ik wil niet beperkt worden door slechts één ding, daarom is mijn naam “Oktoberdots” super universeel. Ik heb gewoon een grote liefde voor de herfst en ik denk dat deze Vleermuis knuffels perfect in dat thema passen.


Big black teddy bat plush

Het begon allemaal omdat ik eigenlijk een vleermuis-knuffel voor mezelf wilde, maar ik kon er geen vinden. En toen ik eindelijk de perfecte vleermuis vond, bleek het een naaipatroon te zijn, geen echte knuffel. Ik ben er altijd voor in om nieuwe dingen te proberen, dus ik kocht het patroon van BeeZeeArt en besloot het gewoon uit te proberen.


Handmade vleermuis knuffels te koop

Al je reacties op mijn vleermuizen waren ZO lief! Dus in plaats van er gewoon een of twee voor mezelf te maken, besloot ik er een heleboel te maken en ze te verkopen. Ze zijn online te koop in mijn winkel om 15.00u (CET) op 17 april 2020. Maar ik heb er maar 11 gemaakt, dus als ze op zijn, zijn ze op!


Small tartan bat stuffed animal

Ik heb kleine vleermuisknuffels voor meer dan $130,- zien verkopen, maar ik wilde het eerlijk houden. Dus mijn prijzen zijn letterlijk gewoon de uren dat ik eraan gewerkt heb + de materiaalkosten. Zo kan ik ze zo betaalbaar mogelijk houden, maar maak ik er ook geen verlies op.


Bat plushies family

De 3 kleine vleermuizen worden verkocht voor €35,- per stuk en de 8 grote vleermuizen worden verkocht voor €55,- zonder verzendkosten. Ik pak elke vleermuisknuffel met liefde in en je krijgt bij elk een adoptieformulier in het Nederlands of Engels.

Alle vleermuizen zijn gemaakt van stoffen van goede kwaliteit zoals fleece, fluffy fleece, tartan en nepbont. De koppen en oren zijn met de hand genaaid en daarom de zwakste delen, maar ik heb heel stevig “ijzergaren” gebruikt dus het is extra sterk. En natuurlijk heb ik speciale veiligheidsogen gebruikt zodat ze niet losraken.


Handmade bat plushies trio

Hoe dan ook, ik hoop dat je net zoveel van mijn handmade vleermuis knuffels zult houden als ik. En hoewel het moeilijk is om afscheid van ze te nemen, hoop ik dat ze allemaal snel een nieuw thuis zullen vinden!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Handmade Vleermuis knuffels
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.