Halloween Sokken - Pompoenen, vleermuizen & meer - Oktoberdots

Halloween Sokken

Na de super veel leuke reacties op de Herfst sokken blogpost moest ik er natuurlijk ook eentje maken met Halloween sokken! Ik kreeg al veel reacties waarom dat die niet in de herfst-lijst stonden, maar daar zijn het er gewoon veel te veel voor!

Er zijn namelijk super veel onwijs gave sokken te vinden die perfect zijn voor Halloween, en die verdienen een eigen blogpost! Het liefst zou ik ze allemaal kopen en het hele jaar dit soort sokken dragen. Hieronder heb ik de sokken verdeeld in verschillende categorieën. Op die manier hoop ik het een beetje overzichtelijk te maken ook al zijn het er zo veel.


Pompoen Halloween sokken


Vampieren & vleermuizen sokken


Skeletten & Spinnen sokken


Spoken & griezel sokken


Nog meer Halloween sokken


En welke van deze super gave setjes voor Halloween is jouw favoriet? Ben je gek op mismatched sokken, sokken met printjes of ga je juist liever voor de meer basic sokken met een klein elementje? Hoe dan ook zorgen al deze super toffe sets voor een echt Halloween gevoel!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Halloween Sokken
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.