Halloween Shoppen @ TK Maxx Rotterdam - Oktoberdots

Halloween Shoppen @ TK Maxx Rotterdam

Donderdag was ik toevallig in het centrum van Rotterdam. En laten ze daar nou één van mijn favoriete winkels hebben! Tijd om te gaan Halloween Shoppen @ TK Maxx Rotterdam!


Belangrijke info!

De foto’s uit deze blogpost zijn gemaakt op 18 augustus 2022 in TK Maxx Rotterdam Binnenwegplein. Ik kan je niet vertellen wat er inmiddels nog staat, uitverkocht of misschien juist wel bijgevuld is. TK Maxx is een outlet winkel zonder webshop, je zult dus echt naar de winkel moeten om te zien wat ze hebben. Ook verschilt het aanbod per winkel. Wat ze dus in deze winkel hebben of hadden, kun je niet automatisch ook in andere filialen vinden.

Van de producten waar ik de prijzen van weet zal ik ze erbij zetten, maar ik weet het niet van alles en ook de prijs kan variëren. Waarom iets een bepaalde prijs heeft kan ik je niet vertellen.


Halloween Shoppen @ TK Maxx Rotterdam

De afdeling met Halloween spullen vind je in deze TK Maxx op de eerste verdieping. Ga bij binnenkomst links en met de roltrap omhoog. Boven vind je overigens geen mandjes, dus neem die beneden alvast mee want je komt gegarandeerd met meer thuis dan je denkt!


Eerste Halloween Display


Zodra je bovenaan de roltrap komt zie je meteen het eerste Halloween display! Hier staan veel grotere items zoals de pompoenen en de stapel met grote schedels (€59,99). Maar er staan ook wat leuke kleine dingen tusssen zoals de kristallen ballen van Martha Stewart en deze lieve heksen muisjes.Herfst & Halloween Servies

Wanneer je naar links loopt zie je meteen de volgende herfst & Halloween afdelingen. Als eerste een kop met allemaal tof herfst en Halloween servies. Schalen, borden, kommetjes en glazen.


De grote “borden” met herfst blaadjes, pompoenen en vleermuizen waren allemaal €12,99 per stuk. Helaas waren van beide ronde schalen op de 2e plank van boven stukjes af.


Bij de kassa op de begane grond hingen nog diverse Halloween mokken (de meeste waren €5,99). Dus vergeet daar zeker niet eventjes te kijken!


Halloween decoratie

Wanneer je wat verder naar links loopt kom je bij de Halloween decoratie uit! Er is echt van alles te vinden. Kijk goed op alle planken, onder en achter andere producten. Het is echt schatzoeken, want niets staat gesorteerd dus je weet nooit wat je tegenkomt!


Zoals je kunt zien was er genoeg te shoppen en ontdekken! Allerlei soorten decoratie, plaids, sierkussens, handdoekjes, keukengerei, noem het maar op. Ik ben denk ik een keer of 4 door deze gang gelopen en elke keer spotte ik weer andere leuke items.


Herfst & Halloween kaarsen

Zoals altijd waren er natuurlijk ook weer genoeg super toffe herfst & Halloween kaarsen te vinden bij deze TK Maxx in Rotterdam. De prijzen variëren van €4,49 voor de kleine kaarsjes tot €29,99 voor grote, bijzondere kaarsen.Er waren zelfs een paar Halloween Rae Dunn kaarsen bij deze TK Maxx! De heksenketel kaarsen waren €29,99 per stuk en de kaarsen met spookjes bovenop €19,99.
De “latte” kaarsen die je hierboven ziet waren volgens mij €16,99 per stuk en ze zijn verrassend groot! De rest van de kaarsen vallen daar qua prijs net wat onder. Sommige zijn €12,99, anderen €8,99 dus er is voor elk budget wel iets te vinden.


Oktoberdots shoplogs

En dat was het! Mijn Halloween Shoppen @ TK Maxx Rotterdam 2022 blogpost. Natuurlijk deel ik niet elke keer dat ik ga shoppen zo’n uitgebreide blogpost, maar ik deel wel altijd heel veel foto’s op mijn Instagram stories:

Dus als je dit soort dingen leuk vindt om te zien, volg me daar dan vooral!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

2 Comments

  1. Karin Moonhawk schreef:

    Hey, ik wil je even onwijs bedanken voor deze blog want ik wist niet eens dat TK Maxx naar Nederland was gekomen…en aangezien het bij mij thuis het hele jaar Halloween/herfst is, is wel The place to be, voor mij als het op decoratie etc aankomt. Ik was dit jaar duidelijk te laat voor m’n inkopen maar ik weet wat ik in 2023 ga doen 🥰 Dus,…nogmaals dank!
    🎃Karin🎃

    • Babet schreef:

      Hoi Karin, wat een leuk berichtje! Super tof dat je wat hebt aan mijn blog. Helaas is oktober inderdaad te laat om Halloween te shoppen, vanaf begin augustus kun je al terecht bij TK Maxx voor Halloween items 😊 Dus dan is het nog maar 9 maanden wachten!

Geef een reactie

Halloween Shoppen @ TK Maxx Rotterdam
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.