Halloween Playlist: Witches - Vrouwelijke artiesten - Oktoberdots

Halloween Playlist: Witches

Tijd voor de volgende Halloween playlist: Witches! Deze playlist staat vol met creepy nummers van vrouwelijke artiesten met een griezelig thema. Denk bijvoorbeeld aan nummers die “Monsters”, “Bury a Friend” en “Cemetery” heten. De Hall-o-Witch playlist is perfect voor wat girl-power deze herfst!


In deze playlist vind je alleen maar vrouwelijke artiesten, maar niet zoals de meeste mensen ze kennen. Geen Taylor Swift of Beyoncé, maar muziek in een ander genre. De nummers op deze Spotify playlist zijn namelijk stuk voor stuk creepy. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals moord, demonen & monsters en mythische wezens. Maar ook de muziek zelf is griezelig. Zo hoor je regelmatig muziekdoosjes en andere enge geluiden op de achtergrond.

Een heerlijke power playlist voor Halloween als je het mij vraagt. Dit is mijn go-to playlist wanneer ik me aan het klaarmaken ben voor een speciale gelegenheid. Een klein feestje, uit eten, pompoenen shoppen. Als ik deze playlist draai tijdens het klaarmaken voel ik me alsof ik de wereld aan kan zodra ik weg moet!


Halloween Playlist: Hall-o-Witch

Halloween Playlist: Witch

Klik hier voor de Halloween Hall-o-Witch playlist


Meer Halloween Playlists

De komende weken kun je regelmatig een nieuwe Halloween Playlist vinden op mijn blog. In allerlei verschillende genres van Rock tot Klassiek. Kom dus vooral regelmatig terug om alle playlists te bekijken.

KLIK HIER OM ALLE HALLOWEEN PLAYLIST BLOGPOSTS TE LEZEN


Alle nummers op de playlists met Halloween muziek zijn uitgekozen op hun titels, sfeer, onderwerp of omdat ze in Halloween & Horror films gebruikt zijn.

De komende tijd blijf ik de playlists natuurlijk gewoon verder aanvullen als ik goede nummers tegenkom. Maar mocht jij nou een geweldige suggestie hebben voor één van deze playlists, laat het me dan vooral hieronder weten!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Halloween Playlist: Witches
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.