Halloween Playlist: Rock & Alternative - Spotify Halloween - Oktoberdots

Halloween Playlist: Rock & Alternative

Zin om te rocken deze Halloween? Dan is deze Halloween playlist: Rock & Alternative echt iets voor jou. Een super toffe lijst voor nummers met genoeg pit. En natuurlijk allemaal met een Halloween thema. Ideaal voor je Halloween feestje, maar ook heerlijk om aan te zetten tijdens het decoreren bijvoorbeeld.


De playlist met Rock muziek heb ik “Alt-O-Ween” genoemd, een heerlijke lijst met alternatieve muziek. Zeker mijn favoriet deze maand wanneer ik aan het decoreren of schoonmaken ben. Maar ook heerlijk om mee in de tuin te werken. Ik krijg echt energie van deze muziek. En natuurlijk kom je echt in de Halloween mood door deze nummers. Met titels als “Zombie”, “Scary Monsters”, “Nightmare Parade” en “Highway to Hell” weet je gewoon dat het goed zit!

Deze playlist bevat zowel echte rock klassiekers als nummers die je misschien nog niet kent. Maar allemaal zijn ze perfect voor Halloween.


Halloween Playlist: Alt-O-Ween

Halloween Playlist: Rock & Alternative Alt-O-Ween

Klik hier voor de Halloween Alt-O-Ween playlist


MEER HALLOWEEN PLAYLISTS

De komende weken kun je regelmatig een nieuwe Halloween Playlist vinden op mijn blog. In allerlei verschillende genres van Rock tot Klassiek. Kom dus vooral regelmatig terug om alle playlists te bekijken.

KLIK HIER OM ALLE HALLOWEEN PLAYLIST BLOGPOSTS TE LEZEN


Alle nummers op de playlists met Halloween muziek zijn uitgekozen op hun titels, sfeer, onderwerp. Of omdat ze in Halloween & Horror films gebruikt zijn.

De komende tijd blijf ik de playlists natuurlijk gewoon verder aanvullen als ik goede nummers tegenkom. Maar mocht jij nou een geweldige suggestie hebben voor de Halloween Playlist: Rock & Alternative, laat het me dan vooral hieronder weten!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Halloween Playlist: Rock & Alternative
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.