Halloween Playlist: Jazz - Jazz-O-Ween - Oktoberdots

Halloween Playlist: Jazz

Kerst muziek kennen we allemaal wel. Maar Halloween muziek? Daar hebben veel mensen nog nooit van gehoord. Toch is ook dat er genoeg te vinden als je goed zoekt. Gelukkig heb ik dat zoeken voor jullie gedaan en de komende tijd kun je Halloween muziek playlists in verschillende genres verwachten hier. Vandaag de Halloween Playlist: Jazz


Het is misschien niet zo uitgebreid als kerst muziek, maar geloof me, er is heel veel toffe Halloween muziek te vinden. Ik maakte allerlei verschillende playlists met muziek voor jouw perfecte Halloween mood. Of je het nu alleen luistert op Halloween zelf of in de hele aanloop naar de tofste tijd van het jaar.

Deze keer deel ik mijn Jazz-O-Ween playlist met jullie. Een super toffe playlist vol met oude en nieuwe Halloween muziek met een creepy thema. Onwijs chill om op te zetten tijdens bijvoorbeeld een Halloween bierproeverij of onder het genot van een Herfst Sangria!

De Halloween Playlist: Jazz is wat mijn betreft perfecte achtergrond muziek voor wanneer je wat anders aan het doen bent. Dus ook tijdens een etentje is deze muziek geniaal.


Halloween Playlist: Jazz-O-Ween

Halloween Playlist: Jazz

Klik hier voor de Halloween Jazz-O-Ween playlist

Vooral het ouderwetse Engelse taalgebruik in deze playlist is echt geweldig. Ik denk dat “Spooks” m’n nieuwe lievelingswoord is haha!


Meer Halloween Playlists

De komende weken kun je regelmatig een nieuwe Halloween Playlist vinden op mijn blog. In allerlei verschillende genres van Rock tot Klassiek. Kom dus vooral regelmatig terug om alle playlists te bekijken.

Klik hier om alle Halloween Playlist blogposts te lezen


Alle nummers op de playlists met Halloween muziek zijn uitgekozen op hun titels, sfeer, onderwerp of omdat ze in Halloween & Horror films gebruikt zijn.

De komende tijd blijf ik de playlists natuurlijk gewoon verder aanvullen als ik goede nummers tegenkom. Maar mocht jij nou een geweldige suggestie hebben voor één van deze playlists, laat het me dan vooral hieronder weten!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Halloween Playlist: Jazz
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.