Halloween Playlist: Dance - EDM - House - Electronic - Oktoberdots

Halloween Playlist: Dance

Tijd voor een dik Halloween feest! Tenminste, in je woonkamer dan. Deze Halloween Playlist: Dance kan je daar ongetwijfeld bij helpen. De meest toffe electronic en dance muziek om helemaal op los te gaan. Ook deze nummers hebben natuurlijk allemaal weer met Halloween te maken. En het zal je misschien wel verrassen hoe veel het er zijn!


Ben jij wel in voor een goed feest? Dan ben je niet de enige. Maar om je alvast een beetje op te warmen heb ik een super toffe playlist met EDM muziek in Halloween stijl voor je gemaakt. Met bekende DJs zoals Don Diablo, Tiesto en David Guetta. Maar ook met onbekendere artiesten. En natuurlijk allemaal in Halloween stijl. Nummers met titels zoals “Ghosts”, “Thriller” en “Heads Will Roll” passen perfect in deze playlist.

Zet ‘m op en hou je eigen dance party in je woonkamer, slaapkamer of waar dan ook. Een feestje wordt het ongetwijfeld!


Halloween Playlist: Dance-O-Ween

Halloween Playlist: Dance

Klik hier voor de Halloween Dance-O-Ween playlist


MEER HALLOWEEN PLAYLISTS

De komende weken kun je regelmatig een nieuwe Halloween Playlist vinden op mijn blog. In allerlei verschillende genres van Rock tot Klassiek. Kom dus vooral regelmatig terug om alle playlists te bekijken.

KLIK HIER OM ALLE HALLOWEEN PLAYLIST BLOGPOSTS TE LEZEN


Alle nummers op de playlists met Halloween muziek zijn uitgekozen op hun titels, sfeer, onderwerp of omdat ze in Halloween & Horror films gebruikt zijn.

De komende tijd blijf ik de playlists natuurlijk gewoon verder aanvullen als ik goede nummers tegenkom. Maar mocht jij nou een geweldige suggestie hebben voor één van deze playlists, laat het me dan vooral hieronder weten!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Halloween Playlist: Dance
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.