Halloween Playlist: Classic & Movies - Instrumental - Oktoberdots

Halloween Playlist: Classic & Movies

Naast de 4 playlists met Halloween muziek die ik al eerder deelde is er natuurlijk nog veel meer Halloween muziek. Bijvoorbeeld de muziek uit Horror en Halloween films. En klassieke muziek met een creepy tintje. In deze Halloween Playlist: Classic & Movies vind je allerlei super griezelige instrumentale Halloween muziek.


Doordat deze Halloween afspeellijst volledig instrumentaal is (dus zonder zang) is het de perfecte achtergrond muziek. Of wat dacht je ervan om deze nummers af te spelen terwijl je gasten binnenkomen op je Halloween feestje? Perfect griezelig en stijlvol. Zo zet je meteen de sfeer voor de avond!

De movie music in deze afspeellijst komt van allerlei soorten Halloween en horror films en series. Openingsnummers, griezelige muziek die tussendoor gebruikt wordt. En natuurlijk film van de aftiteling. Aangevuld met super toffe klassieke, instrumentale muziek.


Halloween Playlist: Classic-O-Ween

Halloween Playlist: Classic & Movies

Klik hier voor de Halloween Jazz-O-Ween playlist


MEER HALLOWEEN PLAYLISTS

De komende weken kun je nog één nieuwe Halloween Playlist vinden op mijn blog. In allerlei verschillende genres van Rock tot Klassiek. Kom dus vooral regelmatig terug om alle playlists te bekijken.

KLIK HIER OM ALLE HALLOWEEN PLAYLIST BLOGPOSTS TE LEZEN


Alle nummers op de Halloween Playlist: Classic & Movies met Halloween muziek zijn uitgekozen op hun titels, sfeer, onderwerp. Of omdat ze in Halloween & Horror films gebruikt zijn.

De komende tijd blijf ik de playlists natuurlijk gewoon verder aanvullen als ik goede nummers tegenkom. Maar mocht jij nou een geweldige suggestie hebben voor één van deze playlists, laat het me dan vooral hieronder weten!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

2 Comments

  1. Julia Castillejos schreef:

    Super leuk die playlists! Ik kan alleen deze niet vinden, er is alleen een linkje naar de jazz-o-ween playlist 🙂

Geef een reactie

Halloween Playlist: Classic & Movies
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.
%d