• No Products in the Cart

Halloween Muziek

oktoberdots Halloween muziek

Kerst muziek kennen we allemaal wel. Maar Halloween muziek? Daar hebben veel mensen nog nooit van gehoord. Toch is ook dat er genoeg te vinden als je goed zoekt. Gelukkig heb ik dat zoeken voor jullie gedaan en 3 toffe Halloween playlists samengesteld in verschillende genres.


Het is misschien niet zo uitgebreid als kerst muziek, maar geloof me, er is heel veel toffe Halloween muziek te vinden. Ik maakte 3 verschillende playlists met muziek voor jouw perfecte Halloween avond. En aangezien we het toch thuis moeten vieren komt dat perfect uit.


Jazz-o-ween

De eerste playlist die ik heb gemaakt het “Jazz-O-Ween”, een creepy playlist vol met geweldige jazz muziek met Halloween thema. Onwijs chill om op te zetten tijdens bijvoorbeeld een Halloween bierproeverij of onder het genot van een Herfst Sangria!

Halloween Jazz-O-Ween playlist

Klik hier voor de Halloween Jazz-O-Ween playlist

Vooral het ouderwetse Engelse taalgebruik in deze playlist is echt geweldig. Ik denk dat “Spooks” m’n nieuwe lievelingswoord is haha!


Alternative Halloween Party

Ben je op zoek naar iets stevigers? De tweede playlist is een alternatieve Halloween party playlist. Eentje met allerlei soorten rock muziek en andere alternative muziek.

Klik hier voor de Alternative Halloween Party Playlist


Halloween EDM

Wil je een echt goed Halloween feest in huis halen? Dan is de Halloween EDM playlist echt wat voor jou. Vol met geweldige EDM en Dance muziek waarop je helemaal uit je plaat kunt gaan.

Klik hier voor de Halloween EDM playlist


Alle nummers op de playlists met Halloween muziek hierboven zijn uitgekozen op hun titels, sfeer, onderwerp of omdat ze in Halloween & Horror films gebruikt zijn.

De komende tijd blijf ik de playlists natuurlijk gewoon verder aanvullen als ik goede nummers tegenkom. Maar mocht jij nou een geweldige suggestie hebben voor één van deze playlists, laat het me dan vooral hieronder weten!

21 October 2020

RELATED POSTS

Leave a Reply