Halloween in Disneyland Paris - Autumn/Fall 2019 - Oktoberdots

Halloween in Disneyland Paris

Halloween is een van mijn favoriete feestdagen. Disneyland is een van mijn favoriete themaparken. Dus Halloween in Disneyland Parijs stond zeker hoog op mijn verlanglijstje en dit jaar mochten we eindelijk gaan!


De Entree

Ik kan doorgaan over hoe mooi het was en hoe leuk het was, maar in plaats daarvan laat ik je de foto’s zien met hier en daar een klein commentaar. Om te beginnen: de entree! Pompoenen, spoken en herfst bladeren overal zorgen ervoor dat je een Halloween-sfeer krijgt op het moment dat je binnenstapt.


Ik word zo enthousiast elke keer als ik het Disneyland Hotel zie, op een dag wil ik daar ook echt blijven. Maar voor nu is het alleen het gebouw dat zegt: “Je hebt het gehaald! Geniet van Halloween in Disneyland!”.


Frontierland


Niet alle delen van Disneyland Parijs zijn in Halloween-stijl ingericht. Je vindt het meeste daarvan in het grootste deel van Disneyland en in Frontierland zoals je hierboven kunt zien. Maar ze hebben overal kleinere stukjes Halloween-versiering, zoals deze Jack-in-a-box en deze geweldige Pirate Pumpkins bij de Pirates of the Caribbean-rit!De Herfst Harvest Parade

En laten we de optocht niet vergeten! Er is twee keer in de middag een erg mooie Herfst Harvest Parade met geweldige herfst- en Halloween-wagens. Let wel op: Het is één parade op Mainstreet, maar wanneer de optocht op het plein voor het kasteel van Doornroosje komt, splitsen de wagens zich en gaan beide kanten op. Dus als je alle wagons van dichtbij wilt zien moet je op de Hoofdstraat zijn of gewoon twee keer naar de optocht kijken, want ze treden op op het plein voor het kasteel dus dat wil je ook niet missen!Er was ook een geweldige muzikale show met alle Disney Villains en Ursula uit De Kleine Zeemeermin was de ster van de show. Alle schurken zongen een deel over het zijn films. Ik hoorde dat het de dag nadat we gingen, werd afgebroken, wat hetzelfde is, want het was echt geweldig om al die slechteriken samen te zien.


De grote parade

Helaas zijn de grote parade en de vuurwerkshow niet in Halloween-thema. Ik snap het, het is duur om alle wagens voor een korte periode te wisselen. Maar ik denk echt dat de vuurwerkshow wel iets nieuws kan gebruiken. Het is al minstens 5 jaar hetzelfde en nadat ik het zo vaak heb gezien, wil ik een beetje iets anders zien.Halloween in Disneyland Paris: see you next time!

Maar toch, het is allemaal erg mooi versierd en ik kreeg een echt Halloween-gevoel toen ik daar was. Het zijn de details die het zo geweldig maken. Kleine geesten op daken, grote doornstruiken rond het kasteel en natuurlijk de giechelende geestengeluiden. Als je er bent geweest weet je waarschijnlijk precies waar ik het over heb!Heb jij al wel eens Halloween in Disneyland Parijs meegemaakt? Zo ja, wat vond jij het meest spectaculair?

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Halloween in Disneyland Paris
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.