Halloween Cocktail: Cinnamon Skull Cocktail - Oktoberdots

Halloween Cocktail: Cinnamon Skull Cocktail

Eigenlijk net wat te laat, want deze Halloween cocktail was perfect geweest voor de regenachtige vrijdag. Maar aangezien ik pas heel last-minute besloot een volle Halfway to Halloween week te doen ben ik nu nog druk bezig met blogposts bedenken haha. Deze keer een Cinnamon Skull cocktail!


Het leukste is deze cocktail met schedel ijsklontjes, zoals je kunt maken met de ijsklontjes mal hieronder (klik op het plaatje om ‘m te shoppen). Maar ook met gewone ijsklontjes is ie hartstikke lekker en kun je ook nog steeds het kleurveranderende effect krijgen.

Oktoberdots schedel ijsklontjes mal

Oktoberdots Halloween cocktail cinnamon skull cocktail

Cinnamon Skull cocktail

Yield: 2
Bereidingstijd: 10 minutes
Total Time: 10 minutes

Ingredients

  • Zwart voedingskleurstof voor ijsklontjes
  • 90 ml Jack Daniels Tennessee Fire
  • 180 ml gingerbeer
  • 180 ml appelsap

Instructions

  1. Los een flinke hoeveelheid zwarte voedingskleurstof op in water. Maak hier 4 schedelvormige ijsklontjes mee.
  2. Meet in elk glas 45 ml Jack Daniels Tennessee Fire af.
  3. Vul per glas aan met 90 ml appelsap en 90 ml gingerbeer (gemberbier).
  4. Vlak voor het serveren doe je 2 zwarte schedelijsklontjes in elk glas.
  5. Serveer de Cinnamon skull cocktail en zie hem langzaam van kleur veranderen!

De vorm van je ijsklontjes is leuk maar niet super belangrijk, de kleur is wel heel belangrijk voor de Halloween vibe! Door de zwarte ijsklontjes in je Cinnamon Skull cocktail verandert de cocktail langzaam van kleur. Van goudgeel naar donkerpaars, hoe gaaf is dat?!

De kaneelsmaak van de Tennessee Fire Jack Daniels is een geweldige match met gingerbeer en zorgt voor een heerlijk volle, warme herfstsmaak. Een echte Halloween cocktail dus!


Halloween Cocktail: Cinnamon Skull Cocktail

Hieronder zie je hoe de cocktail van kleur verandert. Echt een super gaaf effect voor een Halloween cocktail, het voegt een beetje spectakel toe!OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Heb je zelf deze Cinnamon Skull cocktail gemaakt naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Halloween Cocktail: Cinnamon Skull Cocktail
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.
Skip to Recipe