Halloween Bucketlist printable - Creepy season - Oktoberdots

Halloween Bucketlist printable

Het is de mooiste tijd van het jaar! Ik weet dat de meeste mensen die frase gebruiken om naar Kerstmis te verwijzen, maar voor mij zijn het de laatste 3 maanden van het jaar. Ik hou gewoon van oktober, november en december, maar vooral van Halloween! Daarom heb ik deze Halloween Bucketlist Printable gemaakt.

Dit is wat je nodig hebt:

Een kleurenprinter
– Papier (zo dik als uw printer aankan)
– De Halloween-printable zelf:
Klik hier om te downloaden

Deze bucketlist staat, net als de Autumn Bucketlist Printable, vol met leuke activiteiten om in een echte Halloween-stemming te komen! Maar je kunt de bucketlist ook gewoon in een mooie lijst ophangen en ergens in huis neerzetten. Dat is een ding van de lijst die al is doorgestreept 😉De Halloween Bucketlist bevat deze activiteiten:

 • Grown or pick a pumpkin
 • Brew potions or spooky drinks
 • Decorate your home for Halloween
 • Make caramel apples
 • Read or write a ghost story
 • Have a candle light dinner
 • Go for a walk in the dark
 • Watch a creepy movie
 • Bake your own Halloween treats

Dus heel veel leuke dingen om te doen deze Halloween! Wat is je favoriete bezigheid? Laat het me weten onder deze blogpost en misschien komt hij volgend jaar op de bucketlist!


Deze printable is alleen voor persoonlijk gebruik, je mag het niet verkopen of op een andere manier verspreiden. Als je linkt naar deze printable op je eigen website of blog, link dan alsjeblieft naar deze blogpost en niet naar het bestand zelf, bedankt!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

2 Comments

 1. Geeves schreef:

  I love autumn!! I came across your blog on pinterest. Keep up the good work! I love your work. Going to follow you. 🙂

Geef een reactie

Halloween Bucketlist printable
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.