• No Products in the Cart

Halloween-boom ornamenten

De kerstboom staat bij de meesten van jullie waarschijnlijk al vrolijk te shinen in huis. Maar terwijl (bijna) heel Nederland aan kerst denkt, ben ik met mijn hoofd al weer bij de herfst & Halloween. Daarom vond ik vandaag een toepasselijk moment om jullie te inspireren om een Halloween-boom te zetten. Binnenkort zijn alle kerst spullen weer volop in de uitverkoop. Het perfecte moment om Halloween-boom ornamenten te shoppen! In deze blogpost deel ik wat leuke ideetjes voor de ultieme griezelboom.


Wat is een Halloween-boom?

Voor degene die nog nooit van een Halloween-boom gehoord hebben volgt hier een korte uitleg. Een Halloween kerstboom is een beetje hetzelfde als een “Creepmas” boom. Een kerstboom, vaak in een alternatieve kleur zoals zwart of wit, aangekleed in Halloween stijl. Denk hierbij aan de kleuren zwart, wit, oranje en paars. In combinatie met spinnenwebben en andere griezelige ornamenten. Je kunt de boom zo gek maken als je zelf wilt, groot, klein of zelfs gewoon een aantal takken in een vaas.

Hieronder laat ik een aantal van mijn favorieten zien!

Zoals je kunt zien kun je allerlei stijlen en thema’s maken, net als je met een kerstboom zou doen. Ga voor klassiek Halloween Zwart & Oranje, of Zwart & Wit. Of maak een “natuurlijke” Halloween boom met pompoenen & geweien. Of natuurlijk een heksen-boom met schedels, manen, sterren en toverdrankjes.

Meer Halloween-boom inspiratie nodig? Bekijk dan mijn Halloween-tree Pinterest board!


Als je op de plaatjes hieronder klikt ga je direct naar de website waar de ornamenten en versieringen te koop zijn. Sommige linkjes zijn affiliate linkjes, maar niet allemaal.


Zwarte & witte ornamenten

Afhankelijk van de kleur van je boom zijn zwarte of witte ornamenten een super goede basis. Ze zijn er met decoratie die al super goed bij Halloween past. Maar je kunt ze ook makkelijk zelf opleuken door er sterren, manen of doodshoofden op te tekenen of plakken. Of wat dacht je van Jack Skellington gezichten maken op een witte bal?


Oranje & paarse ballen & meer

Met oranje en paarse ballen en andere ornamenten in deze kleuren haal je de echte Halloween sfeer in huis. Natuurlijk kun je met veel meer kleuren experimenteren. Maar deze kleuren horen wat mij betreft echt thuis in een Halloween-boom.


Doorzichtige ballen

Met doorzichtige ballen kun je echt alle kanten op. Doe er bijvoorbeeld glitters in. Of kleine spinnen, vleermuizen, veertjes, scrolls of wat je dan ook leuk vindt! Er zijn echt zo veel toffe ideeën te bedenken met doorzichtige kerstballen voor in je Halloween boom. Je kunt ze ook vullen met een vloeistof voor een potion effect. In dat geval zou ik wel adviseren om de bovenkant er op vast te lijmen omdat er veel meer gewicht aan komt te hangen.


Herfst, potions & meer griezelige ornamenten

Herfstige ornamenten zoals geweien, paddestoelen en pompoentjes passen natuurlijk ook perfect in het rijtje van Halloween-boom ornamenten. Zeker als je voor wat minder creepy en meer knusse herfst wil gaan zijn deze elementen ideaal. Maar je kunt ook buiten de “gewone” kerstversiering denken natuurlijk. Wat dacht je van flesjes gevuld als potions, heksenketels en -bezems, vleermuizen of zelfs oogballen? Hieronder zie je wat inspiratie voor je Halloween-boom waar je misschien niet zo snel aan zou denken!


Zwarte & alternatieve kerstbomen

En natuurlijk moeten we de kerstboom zelf niet vergeten! Wat mij betreft is een zwarte kerstboom echt de ultieme Halloween-boom. Maar ook met een witte, oranje, paarse of zelfs roze kun je geweldige Halloween decoratie maken. Maar ook een groene kerstboom kan de perfecte basis zijn. Wat dacht je van dit creepy exemplaar hieronder?


Halloween-boom verlichting

Hoewel een Halloween-boom natuurlijk prima zonder verlichting kan, is het mét nog net een beetje specialer. Hieronder laat ik je wat ideeën zien die super goed passen bij het Halloween sfeertje!


Zo, applausje voor jezelf als je het helemaal tot hier gehaald hebt! Ik heb zo veel ideeën en inspiratie als het gaat om Halloween-boom ornamenten, versieringen, verlichting en andere tips haha.

Hopelijk heb ik je een beetje kunnen inspireren en ga jij straks heerlijk je slag slaan tussen de kerst kortingen voor een fantastische Halloween boom in 2022! Ik weet in elk geval waar ik volgende week te vinden ben: op de kerst afdelingen met lekker veel korting.

10 december 2021
21 december 2021

RELATED POSTS

Geef een reactie

X