Halloween boeken 2022 - Oktoberdots

Halloween boeken 2022

De afgelopen week kreeg ik ineens van alle kanten vragen over Herfst & Halloween boeken voor 2022. Vorig jaar heb ik inderdaad een blogpost gemaakt met wat volgens mij toffe boeken voor de herfst zijn. Maar ik wist niet dat jullie dat een leuke, behulpzame lijst vonden. Gelukkig is niet alleen de herfst maar juist ook de winter de ideale tijd voor griezelige verhalen!


Natuurlijk heb ik niet alle boeken hieronder gelezen, ik weet dus niet of ze echt super eng zijn of meer griezelig. Maar al deze boeken zou ik willen lezen als ik de tijd had! Ze hebben allemaal heerlijke herfst en Halloween vibes en zijn uitgekomen sinds oktober 2021 (dus precies een jaar sinds de vorige blogpost over Halloween boeken). Een lijst met recente young adult boeken dus!


Nederlandse Halloween boeken 2022

Griezelige fantasy boeken


Echte horror & thrillers


Engelse Halloween boeken 2022

Horror stories & horrifying thrillers


Mysterieuze, griezelige fantasy


Knusse, maar spannende herfstboeken


Griezelige verhalen bundels


Hopelijk heb ik jullie weer van een toffe lijst met lees-inspiratie voor dit najaar kunnen voorzien! Ik kan je vertellen dat er door het maken van deze lijst weer een heleboel boeken in mijn winkelmandje en op mijn wensenlijst zijn belandt. Ik vind de donkere maanden echt de allerbeste periode om spannende en griezelige boeken te lezen.


Oktoberdots Herfst & Halloween boeken 2022

Heb je een boek aangeschaft omdat je ‘m op deze lijst met Herfst & Halloween boeken voor 2022 zag? Laat me dan vooral weten welke je hebt gekozen in een comment onder deze blogpost of op Instagram: @Oktoberdots!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Halloween boeken 2022
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.