Halloween A-frame huisje ft. Zilverblauw - Oktoberdots

Halloween A-frame huisje

Een tijdje terug kreeg ik van Anki van Zilverblauw een berichtje met de vraag of het me leuk leek samen iets te doen voor Halloween. Daar ben ik zeker voor in! Anki en Casper hebben een prachtig A-frame huisje in hun grote tuin staan. Dat leent zich natuurlijk perfect voor Halloween styling. Afgelopen zondag spraken we af en stylde we een super tof Halloween A-frame huisje!


Voor mij was het de eerste keer om samen zo’n soort project te doen. Super spannend dus, maar ook echt ontzettend leuk. Anki en ik verzamelden de afgelopen tijd allerlei toffe Halloween spullen bij verschillende kringloopwinkels. Hierdoor hadden we genoeg om zowel de binnen- als de buitenkant van het huisje aan te kleden!

Hopelijk kunnen we jullie een beetje inspireren met deze styling van het Halloween A-frame huisje. Met vrij weinig spullen kun je zo een griezelige Halloween-sfeer aan je huis of tuin geven!

Foto’s zeggen natuurlijk meer dan 1000 woorden. Dus ik ga verder niet te veel vertellen en jullie vooral laten zien wat we hebben gedaan. De “work-in-progress” foto’s heb ik gemaakt. De prachtige foto’s van het eindresultaat zijn gemaakt door Anki van Zilverblauw!


Halloween styling in progress

Met een groot spinnenweb en wat pompoenen kom je al een heel eind. Maar hoe meer griezelige items je toevoegt, hoe toffer het wordt!


Halloween A-frame huisje buitenkant

Oktoberdots Halloween A-frame huisje

Uiteraard waren de Red-een-legkip kippetjes van Anki er ook gezellig bij! Ze wilden zelfs nog wel eventjes poseren voor ons, in ruil voor snacks natuurlijk. Wat een resultaat he? Ik ben echt zo blij met de fantastische plaatjes die het opgeleverd heeft. En dan is dit alleen nog maar de buitenkant!

Iedereen die mij al wat langer volgt zal waarschijnlijk wel een aantal van mijn DIY projecten herkennen: De Halloween deurkrans met spinnen en de DIY grafstenen die ik deze week postte!


Halloween A-frame huisje interieur

Oktoberdots Halloween A-frame huisje interieur

En zoals gezegd, ook de binnenkant van het Halloween A-frame huisje kleedde we aan in Halloween stijl! Bijna alles wat we hier voor de styling hebben gebruikt is tweedehands of zelfgemaakt. Hierdoor hoeft styling voor elk seizoen dus helemaal niet duur te zijn. En door dingen te recyclen heb je ook nog eens super unieke items!

Ook binnen kun je een aantal van mijn eigen projecten vinden: De kristallen waarzeggers bollen, Halloween Candy corn kerstboompjes en bloederige Halloween kaarsen hebben allemaal een plekje gekregen.


Hopelijk vonden jullie het leuk om mee te kijken en heb je wat inspiratie op kunnen doen. Ontzettend bedankt voor deze super gezellige middag Anki, het was een feestje!

Wil je een nog betere indruk krijgen van het Halloween A-frame huisje? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account: @oktoberdots! Hier heb ik een reel geplaatst waarin je het hele huisje van binnen en buiten kunt zien.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Halloween A-frame huisje
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.