• No Products in the Cart

Gezonde Halloween Snack

Oktoberdots Gezonde Halloween Snack Bloemkool

Het is eigenlijk niet eens een recept te noemen. Maar ik wilde toch graag deze gezonde Halloween snack met jullie delen als inspiratie. Het hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn om iets in thema op tafel te zetten. Dat bewijst deze blogpost!


Zoals ik al zei is het eigenlijk niet eens een recept. Je hebt er nauwelijks iets voor nodig en al helemaal geen kook-skills. Het hoeft ook echt helemaal niet moeilijk of ingewikkeld te zijn om iets in een bepaald thema op tafel te zetten. Zolang je een beetje aan de juiste kleuren denkt is het al snel goed.


Oktoberdots Gezonde Halloween Snack Bloemkool

Gezonde Halloween Snack

Bereidingstijd: 5 minutes
Total Time: 5 minutes

Ingredients

  • 1 paarse, groene of oranje bloemkool
  • Een zakje Duyvis Festival dip mix
  • 2,5 eetlepels mayonaise
  • Groene voedselkleurstof

Instructions

  1. Snijd de gekleurde bloemkool in kleine roosjes en schik deze mooi in een schaal.
  2. Meng de Duyvis festival dip zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Voeg een paar druppeltjes voedselkleurstof toe om het sausje extra creepy te maken. Dit kun je natuurlijk ook overslaan.
  4. En je gezonde Halloween Snack is klaar om geserveerd te worden!

Paars en groen is natuurlijk een geweldige combinatie voor Halloween. Deze speciale bloemkool kun je regelmatig vinden in de Jumbo, ik kocht ‘m bij de Jumbo Foodmarkt in Breda waar ze ook groene en oranje bloemkool hadden. Maar kun je ze niet vinden, dan doen ook oranje (wortels of paprika) het goed als Halloween-snack.

En denk voor Kerst bijvoorbeeld aan snoeptomaatjes en groene paprika met een wit sausje. Het is echt zo makkelijk om iets op tafel te zetten dat past bij een gelegenheid of feestdag!

Neem eens een kijkje bij de andere hartige snacks op mijn blog, ik weet zeker dat er meer tussen zit dat je in een handomdraai op tafel zet.


Oktoberdots Gezonde Halloween Snack bloemkool recept

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Heb je zelf deze gezonde Halloween snack met paarse bloemkool gemaakt naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

15 september 2022
19 september 2022

RELATED POSTS

Geef een reactie

X
Skip to Recipe