• No Products in the Cart

Geweldige kruimelige fruitscones

Het was misschien beter geweest om dit voor het paasweekend te posten in plaats van erna, maar ik ga gewoon naar mijn werk, dus ik heb doordeweeks niet zoveel tijd om te bakken. Maar toch wil ik dit recept voor geweldige kruimelige fruitscones met je delen.

Ik weet dat je voorgemengde sconemixen in de supermarkt kunt krijgen. Maar geloof me, scones maken is heel eenvoudig en deze zijn VEEL beter dan die van de supermarkt!

Het leuke is dat je het recept een beetje kunt mixen, want het bevat gedroogd fruit gedrenkt in sinaasappelsap en er zijn veel verschillende smaken om toe te voegen.

Denk erover om verschillende soorten fruit te proberen, zoals abrikozen of veenbessen (ideaal voor Kerstmis). Maar je kunt ook dingen aan het sinaasappelsap toevoegen, zoals ananassap of iets alcoholisch! Ik zou niet aanraden om het sinaasappelsap uit te wisselen als deze fruitscones volledig zijn, omdat ze een heerlijke frisse smaak geven. Maar je kunt het zeker mixen!


Klik hier voor het geweldige recept voor kruimelige fruitscones


Ik ben dol op de meeste recepten van Jamie Oliver, maar ik denk dat hij echt uitblinkt in Engelse gerechten. Ze smaken heerlijk en zijn meestal vrij eenvoudig te maken.


Geweldige kruimelige fruitscones

Ik weet dat het recept zegt dat het fruit minstens een paar uur moet weken, maar dat doe ik nooit. Ik begin met het weken van het fruit, doe dan al het andere en tegen de tijd dat ik het fruit moet toevoegen, laat ik het uitlekken en gebruik ik het. Maar laat het niet te veel uitlekken! Je hoeft het sap er niet uit te persen, maar laat het meeste uitlekken en gooi de rest bij het fruit.

Een ander pluspunt van dit recept is dat het deeg niet hoeft te rijzen en ze maar ongeveer 15 minuten hoeven te bakken, dus je kunt er supersnel van genieten!

Oh, en ik weet dat je ze hoort te eten met jam en clotted cream, maar als je die niet kunt vinden: slagroom is een prima vervanger!

7 april 2020

RELATED POSTS

Geef een reactie

X