• No Products in the Cart

Geroosterde pompoen met geitenkaas

Oktoberdots-Geroosterde-pompoen-met-geitenkaas

Jullie vroegen om meer pompoen-gerechten, dus die krijgen jullie! Deze keer een fantastisch voorgerechtje met pompoen. Makkelijk vooraf te maken dus ook ideaal als je meerdere gasten krijgt. Deze geroosterde pompoen met geitenkaas is een nieuwe favoriet!


De eerste keer dat ik dit heerlijke voorgerecht at was bij een vriend. Hij had ons uitgenodigd voor een etentje en zoals gewoon was alles weer heerlijk. Maar de geroosterde pompoen was wat mij betreft de winnaar van de avond. Dus moest ik weten waar hij het recept vandaan had!


Oktoberdots Geroosterde pompoen met geitenkaas voorgerecht

Klik hier voor het geroosterde pompoen met geitenkaas recept


Het is een flink voorgerecht dus als je veel gangen hebt tijdens je diner dan kun je best wat minder maken. Ook vond ik de verhouding van het broodkruim- en pitjesmengsel tot de hoeveelheid salade een beetje uit balans. Het was echt veel, dus ook hiervan kun je best wat minder maken.

Zelf heb ik wel wat meer salie gebruikt. De combinatie van salie met pompoen en geitenkaas is echt heel erg lekker en ik wilde bij elke hap alle smaken kunnen proeven. Daarom heb ik de hoeveelheid salie verdubbelt.

De pompoen die ik heb gebruikt voor dit recept is een Hokkaido pompoen, klein maar heel smaakvol. En extra leuk omdat ik deze pompoen zelf heb gekweekt! Maar uit de winkel zijn ze net zo lekker hoor.

Hoe dan ook is dit een perfect recept om de herfstavond mee te starten!

1 September 2020
3 September 2020

RELATED POSTS

Leave a Reply