Gebreide jurk Soft Grunge outfit - Oktoberdots

Gebreide jurk Soft Grunge outfit

Voor het straks te warm wordt (ja, ik heb het heel snel warm) wilde ik nog één winterse outfit met jullie delen. Deze gebreide jurk Soft Grunge outfit is ontzettend comfortabel en knus. Maar tegelijk ook nog steeds stoer en stijlvol!


Een deel van de kledingstukken die je hieronder ziet zijn de exacte stukken die ik zelf ook heb. Terwijl andere dingen lijken op iets wat ik heb, maar niet exact hetzelfde zijn. Op deze manier probeer ik outfits te maken die ik zelf zou dragen, maar dan met kleding die nog te koop is. Zo kun jij ook wat shoppen wanneer je iets leuks ziet. En hoef ik niet iedereen teleur te stellen doordat dingen uitverkocht zijn.

Ik probeer echte *aesthetics* te maken in elke collage. Dus niet alleen wat kleding en accessoires bij elkaar op een plaatje, maar echt een mood. In dit geval ben ik gegaan voor een Gebreide jurk Soft Grunge outfit. Ik ben sowieso gek op Soft Grunge looks, een beetje edgy maar zeker niet punk. Hier heb ik vervolgens zelf een cosy twist aan gegeven en hieronder zie je het resultaat!


Gebreide jurk Soft Grunge outfit

Gebreide jurk Soft Grunge outfit

De Gebreide jurk Soft Grunge outfit bestaat qua kleding uit het volgende:

De accessoires die ik bij deze look gekozen heb zijn:


FASHION VOORRAAD

Op het moment dat ik deze blog schrijf zijn alle artikelen nog op voorraad, helaas kan dat heel snel veranderen. Zie je iets dat je leuk vindt? Wacht dan alsjeblieft niet te lang, als het uitverkocht is kan ik daar jammer genoeg niets aan veranderen.


Door op de linkjes in deze blogpost te klikken ga je direct naar de producten toe.
Een deel van deze linkjes zijn affiliate, dit houdt in dat ik een klein percentage krijg van het aankoop bedrag wanneer jij wat via mijn link koopt. Jij betaalt hier niets extra voor! Wil je meer weten? Klik dan HIER.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Gebreide jurk Soft Grunge outfit
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.