Foto's op Forex drukken bij Fotogeschenk.nl - Oktoberdots

Foto’s op Forex

Vandaag heb ik een hele leuke blogpost met jullie te delen in samenwerking met Fotogeschenk.nl. Ik mocht namelijk hun service testen en heb 2 foto’s op Forex laten drukken (of eigenlijk zijn het illustraties). En jij kunt één van deze fantastische prints winnen!


Voor ik verder ga wil ik er even duidelijk over zijn dat dit dus een gesponsorde blogpost is. Fotogeschenk.nl was zo lief om mij 2 fantastische prints naar keuze te geven zodat ik daar een blogpost over kon schrijven én 2 van jullie blij mee kon maken!


Over Fotogeschenk.nl

Eerst een beetje info over Fotogeschenk.nl, hier kun je je foto’s laten drukken op allerlei materialen. Van Forex (zoals je op de foto’s ziet) tot canvas en van gewone foto’s tot fotobehang! Ze zijn echt van alle markten thuis.

Je hebt keuze uit onwijs veel verschillende formaten, van postkaart formaat tot 2 bij 3 meter! En de prijzen van de producten zijn echt fantastisch. Middelgrote prints (16 bij 38 cm) zoals die van mij heb je al voor €19,- per stuk. Ook biedt Fotogeschenk verschillende ophangsystemen die je meteen mee kunt bestellen. Wel zo handig nu je niet even de winkel in kan om iets te halen.

foto's op forex

Wat trouwens heel erg in is op dit moment zijn ronde prints. Ook dit is mogelijk bij Fotogeschenk.nl! Elk formaat vierkante Forex print kun je rond laten uitsnijden. Let hier bij wel goed op de uitsnede van de foto, het zou zonde zijn als er iets belangrijks van de foto af valt door de vorm.

De website van Fotogeschenk.nl is heel overzichtelijk met fijne overzichten over de prijzen, materialen, opties en verzending. Heb je toch nog vragen voor het bestellen? De klantenservice is snel, duidelijk en erg vriendelijk. Aarzel dus vooral niet om contact op te nemen!


Foto prints op Forex

Uit alle materialen heb ik gekozen voor 2 prints op 5mm Forex. Forex is een lichtgewicht materiaal dat je makkelijk op kunt hangen met plakstrips, je hoeft dus geen gaatjes te boren of spijkers in de muur te slaan. Maar het materiaal is ook stevig genoeg om je prints ergens weg te zetten. Op een kastje of extra leuk op een kleine schildersezel!

Zoals je op de foto’s hierboven kunt zien blijven details ontzettend goed bewaard op Forex prints en zijn de kleuren fantastisch helder! Daarnaast zijn de Forex prints kleurecht, UV-bestendig en watervast. Het is dus geen probleem als je ze op een lichte plek of in de zon hangt, de kleuren blijven zo mooi.

Je kunt deze prints zelfs in de badkamer gebruiken, vocht doet ze niets. Wil je echt eens gek doen? Dan hang je ze gewoon buiten op, want ja: zelfs dat kan!

Wat kan ik er nog meer over zeggen? Volgens mij spreken de foto’s voor zich!


Win één van de 2 forex prints! (GESLOTEN)

Foto's op Forex winnen

Samen met Fotogeschenk.nl ga ik 2 winnaars blij maken met deze fantastische Forex prints van 16 bij 38 cm!
Hoe kun je winnen?

 • Laat in een comment hieronder weten wat jouw favoriete foto-materiaal is.
  Klik HIER voor een overzicht.
 • Laat weten welke van de 2 prints hierboven jouw favoriet is.
  Fairycore (pastel) of Cottagecore (naturel)
 • Extra kans: Like & comment op de foto van deze prints op Instagram.
 • Laat in dat geval ook even je Instagram naam achter in je comment op deze blogpost.

Deze winactie is gesponsord door Fotogeschenk.nl en wordt door mij (Oktoberdots) verzonden. De winactie is alleen voor inwoners van Nederland en je moet 18+ zijn om mee te doen of toestemming hebben van je ouders/verzorgers om je adres aan mij te geven. Mocht de print onverhoopt beschadigd of kwijt raken dan heb je geen recht op een vervangende prijs. Deze winactie loopt tot 25 maart 2021.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

15 Comments

 1. Julia schreef:

  Wow dit is zo mooi! Heb de boekenleggers al, maar de cottagecore is wel mijn favoriet *.*
  Heb eerlijk gezegd geen favoriet fotomateriaal (heb nog nooit een foto laten uitprinten, alleen die typische van de kruidvat haha), maar dat forex lijkt wel heel mooi!

  Ik zie de foto niet op instagram staan (maar zal m sowieso liken als ik ‘m zie ^^)
  insta: juliack92

 2. Tamar schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik kende Forex nog niet, maar het klinkt als heel mooi materiaal om afbeeldingen af te drukken. Op de foto’s ziet het er iig prachtig uit! Ik denk dan ook dat Forex mijn favoriet is, omdat het een wat matter materiaal is. Verder vind ik de cottagecore print het mooiste qua kleuren, dus die zou ik graag willen winnen! 🙂 Mijn Instagram is @tamar.vellous

 3. Kimberly schreef:

  Ik doe heel graag mee, mijn favoriete materiaal zou dan waarschijnlijk forex zijn. Ik vind de cottagecore print echt prachtig.😍

  Mijn Instagramnaam is: @bookchi.nl

 4. Else schreef:

  Wat leuk! Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet eens wist dat er zoveel opties waren met foto’s of afbeeldingen afdrukken. Doe het niet zo vaak. Ik ben me momenteel aan het bedenken welke kleur ik een muurtje moet schilderen maar een eigen foto behang is ook echt wel heel tof!!

 5. Else schreef:

  Oh en dan vergeet ik bijna te kiezen tussen de twee! Ook niet echt makkelijk. Maar ik denk dat de fairycore het beste in m’n huis past haha!

 6. Demi schreef:

  Deze zijn heeeeeel leuk! Mij lijkt een foto op hout heel vet, bij een cottagecore interieur ofcourse haha. Ik zou dan ook de cottagecore print willen winnen, vind hem echt kei leuk! 😊 Mijn insta add is @demi2306 😁

 7. Guida schreef:

  Het leukste materiaal is zeker forex!
  Mat, super scherp en geeft sfeer. Ik heb er zelf nu 1 oud schilderij op laten nadrukken. Heel leuk effect!

  Ik moet daarnaast wel kiezen voor cottage core! Ik zag borduren en tuinierboeken! Superleuk en ik zit al tijden te hopen op een grotere print van jouw werk!

 8. Kim schreef:

  Wat een ontzettend leuke winactie!
  Ik zou heel graag mee willen doen. Mijn favoriete foto-materiaal is op hout maar Forex ziet er ook heel mooi uit!
  De Cottagecore print zou het mooiste in onze nieuwe woning passen 😍.

  Mijn Instagram naam is: @kimmellink

 9. Mariska schreef:

  Heel gaaf deze prints!! Mijn favo foto materiaal is (vind ik nog lastig want ik vind meerdere dingen mooi en heb ook verschillende materialen in huis).. dan toch hout denk ik.. al vind ik dat plexiglas ook altijd wel een hele luxe uitstraling geeft.. hout is dan toch net iets warmer.. Forex heb ik zelf nog nooit geprobeerd, maar hoe handig dat je dan niet hoeft te boren enz. dat vind ik dus echt wel een pluspunt!! Ik vind beide prints ontzettend mooi, maar de fairycore past het beste bij mij en onze stijl in thuis.. Instagram: HeavenLeighBooks

 10. Nathalie schreef:

  He hoe bizar dat dat zelfs tegen vocht kan! Nooit van gehoord, want als dat zo is, is dat nu mijn nieuwe favoriete materiaal haha! Dingen kunnen zo snel beschadigen…. Ik hou ook wel van gewoon ouderwetse foto’s afdrukken en in een fotoalbum plakken. Veel werk, maar dan heb je wel wat, lekker nostalgisch! Mijn favoriet is denk ik de Fairycore, ook al zijn ze allebei echt supermooi! <3 (Booksandsparkles)

 11. Imke schreef:

  Wat een toffe prints! Door jou blog denk ik ook dat Fortex mijn nieuwe favoriet is! Hiervoor kende ik alleen maar de normale foto’s van de drogist haha, maar dit ziet er super tof uit! Ik zou heel graag de fairycore print in mijn boekenkamer ophangen of wegzetten 🙂 Op Instagram heet ik @bij.imke.op.de.boekenplank! Xxx

 12. Quirina den heijer schreef:

  Hoi hoi

  Ik zou graag de fairycore willen winnen! Pastel kleuren past bij mij in huis 🌸
  Het fantasie begint dan helemaal te leven en vooral omdat er ook boeken op staan 📚
  Liefs en veel succes 🌷📖
  Quirina

 13. Marieke schreef:

  Hoi, wat tof! Ze zien er echt heel mooi uit, maar ik denk toch dat de pastelkleurige mijn favoriet is 😉
  Ik denk dat op hout toch wel mijn favoriet is, dat staat lekker stoer, maar op een puzzel is ook heel leuk <3
  Ik heb ook gereageerd op instagram via @books_and_teabags!
  Veel liefs!
  Marieke

 14. Desiree schreef:

  Canvas is mijn favoriet, maar vooral omdat ik de andere niet ken. En Fairycore is mijn favoriete print. I love the pastel kleurtjes. ♡

 15. Monique Aardema schreef:

  Hoi!
  Ik vind deze prints erg leuk. De boekenlegger heb ik dan ook al in huis gehaald. Mijn favoriete materiaal voor foto’s is soort glas. Maar ik ben ook erg benieuwd naar dit materiaal. Had er nog niet van gehoord. Ik vind de Cottagecore print het leukste!

  Mijn instagram: moniquea1995

Geef een reactie

Foto’s op Forex
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.