• No Products in the Cart

Filmavond thuis

Afgelopen vrijdag organiseerde mijn man thuis een super bijzondere filmavond. Natuurlijk kijken we vaker films. Maar deze keer zorgde hij ervoor dat hij de sfeer van een echte bioscoop bij ons thuis bracht. Als je dat ook voor je partner zou willen doen, zijn hier enkele tips & printables om het extra speciaal te maken!


Het begon vrijdagmiddag toen ik een bioscoopkaartje kreeg om een film te komen kijken in onze thuisbioscoop “VIP style”. Wat super schattig was! Dus wil je een bijzondere filmavond organiseren, maak dan kaartjes!


Movie ticket

Om het je wat makkelijker te maken heb ik een printbare pagina gemaakt met Movie tickets en food & drinks tickets. Je kunt ze in kleur of in zwart-wit op gekleurd papier printen zodat de achterkant niet saai wordt.


Download de tickets voor je Filmavond Thuis


Ik kreeg te horen dat de film om 20.00 uur zou beginnen in onze thuisbioscoop en dat ik op tijd moest zijn.

Dus precies om 20.00 uur ging ik naar boven naar de zolder waar onze bioscoop/game room is. Mijn man stond bovenaan de trap om mijn ticket te controleren. En hij had een assortiment typische “filmsnacks” zoals M&M’s, nootjes en chips bij de deur waar ik uit kon kiezen.


Movie night snacks

Ik ging naar binnen, de lichten gingen uit en de trailers begonnen (ja! Hij dacht zelfs aan de trailers haha). Dit was zo’n schattig extraatje! Terwijl ik naar de trailers keek werd mijn “welkomstdrankje” geserveerd. Een heerlijk glas prosecco met fruit.Net als in een echte bioscoop mocht ik mijn telefoon niet gebruiken. Maar gelukkig mocht ik even naar de wc zonder iets te hoeven missen haha. Tijdens de “pauze” koos ik nog een hapje en drankje en daarna keken we de film verder af.


Movie night movie!

Je kunt zeggen dat het heel simpel is, deze Filmavond thuis, en dat is het ook. Maar het voelde super speciaal als een echt avondje uit en ik zou iedereen die om wat voor reden dan ook thuis zit, aanraden hetzelfde te doen! Maak het zelf gezellig en leuk, je verdient het en ik weet zeker dat degene voor wie je het organiseert er ook dol op zal zijn!

29 maart 2020
2 april 2020

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Beantwoorden

    Saskia

    1 mei 2020

    Wat een leuk idee! Ga ik binnenkort eens met de kids doen! Bedankt voor de inspiratie

Geef een reactie

X
%d bloggers liken dit: