Festival outfits met shorts - Oktoberdots

Festival outfits met shorts

Waren de festival outfits met lange broeken niks voor jou? Of wordt het onverwacht tóch lekkerder weer? Dan heb ik deze keer wat gave festival outfits met shorts voor je. Lekker die benen bloot en zelfs als het regent zijn deze outfits ideaal, je bent zo weer droog!


Deze keer dus outfits met shorts! Ideaal voor de warme dagen of de warmbloedigen onder ons 😉 Met als voordeel dat je na een regenbuitje zo weer droog bent.

Klik op de plaatjes van de producten om direct naar het juiste product te gaan. Sommige linkjes zijn affiliate links, anderen niet. Hoe dan ook betaal jij er niets extra voor!


Happy rock chick!

Zelf ga ik vaak voor zwart op een festival, je ziet er geen zweet of andere vlekken op. Maar dat HOEFT natuurlijk helemaal niet! Ook met frisse, lichte kleuren kun je een super stoere rock festival look creëeren zoals je hieronder ziet. Met een wit shirt, lichte jeans shorts en blauwe en gouden accessoires.Punkrock outfit

Toch liever iets donkerders? Dan is deze festival outfits met shorts, zwarte top en gave rood-zwart geruite blouse misschien wel iets voor jou! Maak je outfit af met deze gave patches met skelet handen. Strijk ze op je tas, blouse of broek!Welke Festival outfits met shorts zou jij dragen?

Waar ik vorig jaar volmondig voor festival outfit met shorts nummer 2 had gestemd, ben ik dit jaar ook echt wel te porren voor outfit 1. Ik heb zelfs voor het eerst in jaaaaren een wit shirt aangeschaft. Oke, toegegeven, daar ga ik nog wel wat dingetjes op strijk, maar toch!

Wil je meer zomerse festival outfit inspiratie? Kijk dan hier!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Festival outfits met shorts
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.