Festival outfits met lange broeken - Oktoberdots

Festival outfits met lange broeken

Eigenlijk post ik veel te weinig outfit posts. Ik vind ze mega leuk om te maken maar het kost wel echt veel tijd. En heel eerlijk denk ik ook niet altijd na over mijn outfits. Maar voor het festival waar ik nu voor de 2e keer heen ga vind ik het wél leuk om na te denken over wat ik aan doe. Daarom vandaag een aantal (rock) festival outfits met lange broeken. Want hoewel de festivals in Nederland meestal in de zomer zijn, kan het weer alle kanten op!


Festival outfits met lange broeken dus. Want soms is het gewoon niet warm genoeg voor een jurkje of korte broek. Of misschien loop je gewoon niet graag met blote benen rond, dat kan natuurlijk ook. Hieronder vind je 2 festival outfits die perfect zijn voor het festival seizoen.

Klik op de plaatjes van de producten om direct naar het juiste product te gaan. Sommige linkjes zijn affiliate links, anderen niet. Hoe dan ook betaal jij er niets extra voor!


Sexy & comfy rock festival outfit

Voor wie er graag sexy uit wil zien tijdens een festival, maar ook gewoon comfortabel. Door de juiste materialen en het werken met laagjes is deze sexy rock festival outfit lekker comfy en uiteraard ook stoer! Met een stretch broek en stoere veterboots afgemaakt met gave zwarte accessoires.

Festival outfits met lange broeken sexy


Lekker casual

Geen zin om je op te doffen? Snap ik helemaal. Daarom vind je hieronder een lekker casual outfit met een zwarte skinny jeans, oversized shirt en wat simpele accessoires. Voornamelijk bedoeld om je dag makkelijker te maken.

Festival outfits met lange broeken comfy


Welk van deze festival outfits met lange broeken is jouw favoriet?

Ga je voor outfit 1, sexy met een beetje edge? Of voor outfit 2, lekker comfy? Of misschien ga je wel voor een mix! Shirt 2 staat namelijk ook fantastisch op broek 1!

Ben je juist wél op zoek naar een coole festival outfit met blote benen? No worries, neem een kijkje bij mijn outfits van vorig jaar. Of heb nog heel eventjes geduld want er komen ook nog inspiratie outfits aan met shorts en jurkjes!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Festival outfits met lange broeken
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.