Fantasy bierproeverij - Draken, trollen & zeemeerminnen - Oktoberdots

Fantasy bierproeverij

Ik ben gek op lekkere biertjes én ik ben gek op thema feestjes. Aangezien dat laatste er niet in zit nu bedacht ik een thema-bierproeverij! Verschillende biertjes in een bepaald thema om je weekend wat specialer mee te maken. Het thema van deze keer is: Fantasy bierproeverij.


Je kunt natuurlijk allerlei soorten thema’s bedenken. Eerder deden we al een Herfst bierproeverij en natuurlijk een Halloween bierproeverij. En met alle fantastische craft bieren die je tegenwoordig overal kunt krijgen zijn er onwijs veel meer thema’s te bedenken. Deze keer besloot ik te gaan voor een Fantasy thema.

Zoals altijd komen de meeste bieren van deze proeverij ook weer van Het Bierhuis in Breda! De allerbeste winkel voor de echte bierliefhebber met een onwijs wisselend assortiment waardoor ik elke keer weer met wat nieuws thuis kom.


DIT HEB JE NODIG VOOR EEN Fantasy BIERPROEVERIJ VOOR 2 PERSONEN

  • Fantasy thema biertjes om te delen
  • 2 proefglaasjes van 15ml
  • Optioneel: snacks & een fantasy film

Natuurlijk kun je net zo veel biertjes halen als je zelf wilt! Wij zijn voor 6 verschillende Fantasy thema biersoorten gegaan en deze flesjes hebben we samen gedeeld. Aan het eind van de avond heb je dan dus 3 hele biertjes gedronken. Maar dat is een persoonlijke voorkeur, je kunt er zo veel of weinig halen als je zelf graag drinkt.

Alle biertjes uit deze Fantasy bierproeverij heb ik gekozen vanwege de namen en/of labels van de flesjes, bieren of brouwerijen.


lichte fantasy bieren
  • Lowlander Yuzu & Grapefruit – 2,5% – Brouwerij Lowlander
  • Kapitein Roodbaard Farmhouse IPA – 6,3% – De School x Gebroeders Roodbaard
  • Cuvée Des Trolls Blond – 7,5% – Brouwerij Dubuisson
bierproeverij fantasy zware bieren
  • Every Second Matters IPA – 7,2% – Siren x Green Cheek
  • St. Joris Dubbele Tong Dubbel Bruin – 7,0% – Brouwerij St. Joris
  • Spiders From Mars Dubbel – 6,8% – Brouwerij Van Moll

De mooiste Fantasy films

Bij een fantasy thema bierproeverij hoort natuurlijk een geweldige fantasy film! Hieronder vind je mijn 3 van mijn favorieten, alhoewel er natuurlijk ontelbaar veel goede fantasy films te vinden zijn.

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Pan’s Labyrinth

Fantastic Beasts and Where To Find Them


Fantasy Snacks voor bij een bierproeverij

En ook deze keer heb ik weer 3 tips voor heerlijke snacks voor bij het bier. Want naast dat het gewoon lekker is, is het ook niet onverstandig om wat te eten als je zo veel verschillende biertjes proeft.


oktoberdots fantasy bierproeverij

En dat was hem weer! Mijn tips voor een super gave bierproeverij met Fantasy thema. Over 2 weken heb ik weer een bierproeverij voor jullie, met weer een ander thema.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Fantasy bierproeverij
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.