Fandom Collectie Uitbreiding - Brons & Zilver - Oktoberdots

Fandom Collectie Uitbreiding

Na de eerste release van de Fandom Collection in mei is het nog nooit zo druk geweest in mijn winkel. Ik had geen idee hoeveel iedereen de boekenleggers leuk zou vinden. Dus toen het me duidelijk was dat de meeste bladwijzers binnen een paar weken uitverkocht zouden zijn, begon ik na te denken over een uitbreiding van de Fandom-collectie.


En hier zijn we! Iets minder dan 2 maanden later is er al een tweede druk van de Fandom-boekenleggers en.. zoals beloofd in de blogtitel, een uitbreiding!


Jullie favoriete fandoms

Ik vroeg jullie op Instagram wat je favoriete boekenfandoms waren en ik kreeg DUS. Veel. Antwoorden! Jullie wilden allemaal dat je favoriete boeken een eigen bladwijzer zouden hebben en daar ben ik dol op.


Helaas moest ik kiezen omdat:

A.) Als ik alle verzoek-bladwijzers had gemaakt, zou de verzameling veel te groot zijn geweest.
B.) Niet alle fandoms zijn zo populair of bekend. En hoewel ik zelf van veel minder populaire boeken geniet, moeten mensen een serie kennen en leuk vinden om mijn bladwijzers te kopen.
C.) Soms wist ik echt niet waar een boek over ging. Ik heb de afgelopen maanden VEEL samenvattingen gelezen om te zien wat de vibes waren van boeken die ik zelf niet heb gelezen, maar soms voelde het gewoon niet goed.


Contemporary Fandom Collectie-uitbreidings-bladwijzers

Dit zijn de nieuwe bladwijzers die de collectie hebben gehaald:

Dit zijn de fandoms die van links naar rechts op de nieuwe bladwijzers staan:

A Darker Shade of MagicCaraval The Cruel Prince
The Devouring GrayDivergentThe Graces
Helen GraceHis Dark MaterialsThe Hobbit
The Raven BoysThe Immortal Nicolas FlamelStalking Jack the Ripper
Throne of GlassA Winter’s Promise


Maar dat is niet alles!

Nu ik de bladwijzers zowel in brons- als zilverfolie had laten drukken, besloot ik ook een aantal bladwijzers om te wisselen. Dus 4 van hen hebben nu 2 opties die je kunt kiezen.

De Lord of the Rings boekenleggers zijn beschikbaar met de afbeelding van een zwaard of een draak. En de Lunar Chronicles, Percy Jackson en Shadowhunters boekenleggers zijn beschikbaar in brons en zilver!

Bij elk van deze bladwijzers krijg je de mogelijkheid om degene te kiezen die je wilt.


Dat is het voor nu! Bekijk de nieuwe uitgebreide collectie en zorg ervoor dat je snel degene krijgt die je wilt, want ze zijn super populair en verkopen snel.

Maar ik heb de komende maanden nog meer leuke dingen! Zorg ervoor dat je je abonneert op de Oktoberdots-nieuwsbrief, zodat je niets mist, want het wordt leuk!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Fandom Collectie Uitbreiding
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.