DIY Herfst & Halloween kussens - Oktoberdots

DIY Herfst & Halloween kussens

De afgelopen jaren heb ik al flink wat DIY Herfst & Halloween kussens gemaakt en versierd. Tijd om ze eens op een rijtje te zetten in deze blogpost. Sommige zijn makkelijk zelf te maken, terwijl anderen iets meer tijd kosten. Maar ze zijn allemaal perfect voor het najaar. Welk kussen is jouw favoriet?


Van simpele kussenhoesjes versieren met een leuke tekst voor herfst of Halloween tot het maken van compleet nieuwe kussens van de zachtste materialen. De afgelopen jaren heb ik eigenlijk elk jaar wel één of twee kussens gemaakt. En elk jaar word ik weer ontzettend vrolijk als ik ze uit de opslag kan halen!


DIY Herfst & Halloween kussens met tekst

De eerste 2 sierkussens die ik je wil laten zien zijn “simpele” versies. Een gekocht kussenhoesje met daarop mooie teksten voor de herfst en voor Halloween. En ik zeg simpel, maar ik snap dat dit best een werkje is om met de hand te snijden. Het is het wel 100% waard als je het mij vraagt, want van deze sierkussens heb je jarenlang plezier.


DIY Herfst & Halloween kussens in speciale vormen

Wil je iets nog uniekers? Maak dan eens een herfst of Halloween sierkussen in een speciale vorm! Zo maakte ik al eens een Spook kussen dat geïnspireerd was op het Pottery Barn spook kussen dat je nergens in Nederland kunt krijgen. Een pompoen-vorm kussen dat je vorig jaar echt OVERAL op Instagram tegen kwam. En het ultieme Halloween kussen in de vorm en met de kleuren van Candy Corn dat zo onwijs zacht is dat het meteen je favoriete kussen wordt.

En.. welk van deze sierkussens is jouw favoriet? Het Candy Corn kussen, het kussen in de vorm van een pompoen, het populaire spook kussen of misschien één van de sierkussens met een Halloween of Herfst quote? Ik kan echt niet kiezen en leg ze dit jaar gewoon weer allemaal op de bank!


OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Heb je zelf een pompoen kussen gemaakt naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

DIY Herfst & Halloween kussens
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.