Disney Fandom Collection - Boekenleggers - Oktoberdots

Disney Fandom Collection

Misschien hadden sommigen van jullie het al wel verwacht gezien de vragen die voorbij kwamen op de Instagram van Oktoberdots Shop, maar de nieuwe boekenleggers hebben het thema: Disney Fandom Collection!

De foto’s hierboven zijn gemaakt door @starsandfairytales op Instagram.


Al een paar keer vroeg ik op Instagram wat jullie favoriete Disney films waren. Daar heb ik mijn persoonlijke favorieten aan toegevoegd en zo is deze nieuwe Disney Fandom Collection ontstaan!

Zoals je hieronder kunt zien zijn de boekenleggers geïnspireerd op Disney verhalen met quotes uit de films en/of boeken. Maar dan met een wat meer volwassen, mysterieus sfeertje.


Herken jij alle boekenleggers van de nieuwe Disney Fandom Collection?


Dit zijn ze van links naar recht:
CinderellaPocahontasThe Hunchback of Notre Dame
MulanThe Little MermaidPeter Pan
MaleficentSnow WhiteBeauty & the Beast
The Princess & the FrogThe Jungle BookBrave
The Fox & the HoundThe Lion KingAladdin
TangledUrsula (The Little Mermaid)


Klik hier om alle Disney Fandom Collection boekenleggers te shoppen!


Staat jouw favoriet er tussen? Laat me vooral weten welke het is!

Of staat je favoriet er niet tussen? Laat dan hieronder een berichtje achter en wie weet zie je hem terug in een volgende collectie!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Disney Fandom Collection
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.