December release: Vintage boekenleggers & meer - Oktoberdots

December release: Vintage boekenleggers & meer

Deze keer een speciale release voor jullie. Niet alleen zijn er nieuwe boekenleggers beschikbaar, maar er is meer! Afgelopen maand heb ik al medegedeeld dat er ook weer met regelmaat nieuwe kaartjes in de shop gaan komen. Maar dat is niet alles, lees snel verder om te zien waar ik het over heb!


Als eerst laat ik jullie natuurlijk graag de nieuwe boekenleggers zien. Het is een set waar ik zelf erg blij mee ben. Namelijk een setje geïnspireerd op de ruggen en kaften van vintage boeken.


Boekenleggers Vintage Brons

Zoals meestal bestaat ook deze set uit 4 boekenleggers. Alle 4 zijn ze geïnspireerd op de ruggen van oude vintage boeken. En ook een beetje op de verschillende seizoenen. Ze hebben allemaal een mooie kleur die goed past bij de vintage stijl en een quote:

– Once upon a Time
– Just one more Chapter
– I love the Smell of Books
– Too many Books, Too little Time

Oktoberdots boekenleggers december vintage brons

& meer!

Hopelijk hebben jullie de nieuwe kerstkaartjes en herfst kaartjes van vorige maand al gezien. Dat gaat het begin zijn van een nieuwe collectie kaarten, binnenkort volgt er dus nog meer! Maar dat is niet waar ik over heb bij deze “meer”.

Het nieuwe speciale product van deze maand is namelijk…

Oktoberdots Verjaardagskalender Silhouet A4

Een verjaardagskalender!

Een super toffe kalender met 13 pagina’s. 1 voorkant en daarna 12 maand-pagina’s, eentje voor elke maand van het jaar. De illustraties op elke pagina passen perfect bij de seizoenen en maanden. Verschillende elementen uit de natuur en natuurlijk silhouetten van dieren!


Nieuwe kaartjes

En dan toch ook nog even de nieuwe kaartjes in de repeat voor wie ze gemist heeft! De kaartjes zijn met de hand getekend en digitaal ingekleurd. Daarna heb ik ze, zoals altijd, professioneel laten drukken op een prachtig mat papier. Super om te beschrijven en versturen, maar ook ideaal om in te lijsten!Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast over de nieuwe producten van de december release als ik ben! Wat is jouw favoriet? De vintage boekenleggers, de verjaardagskalender of toch één van de nieuwe setjes kaarten?

Wil je de ontwikkeling van de nieuwe kaartjes zien? Volg me dan op Instagram: @Oktoberdots, hier laat ik regelmatig verschillende concepten zien voor kaartjes en andere producten. Van kleine schets tot pentekening en meer!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

December release: Vintage boekenleggers & meer
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.