De leukste kerstmokken, bekers en glazen - Oktoberdots

De leukste kerstmokken

Na mijn blogpost over de leukste Halloween mokken en bekers dacht ik dat het ook een goed idee was om er eentje te maken met de leukste kerstmokken. Want zeg nou zelf, je komt toch veel meer in de stemming als je je drankjes in een feestelijke kerstmok of beker kunt doen!


Het vinden van de leukste kerstmokken is in Nederland een stuk makkelijker dan Halloween mokken. Dus ik heb een lijst gemaakt met mijn absolute favorieten waar ik er zelf ook al een aantal van heb. Als het aan mij zou liggen dan had ik álleen maar feestelijke mokken. Maar helaas houdt de man meer van strak. Dus ik probeer mijn collectie elk jaar heel netjes met één mok uit te breiden (oke, misschien twee dan).

Hopelijk zit er voor jou ook een nieuwe favoriete kerst mok tussen! Als je op de plaatjes klikt ga je direct naar de website waar de mokken te koop zijn.


Kerstman bekers


Kerst mokken met leuke figuurtjes


Subtiele kerst bekers


Kerst glazen

Ben je niet zo fan van warme dranken en gebruik je daardoor geen mokken of bekers? Geen probleem! Er zijn ook een paar onwijs gave kerst glazen te krijgen, ideaal voor je koude drankjes.


En, zat er wat voor je tussen? Ik ben heel benieuwd welke van bovenstaande mokken jouw favoriet is! En misschien heb je nog wel tips voor mij waar je de leukste kerstmokken kunt krijgen. Laat vooral een berichtje achter onder deze blogpost.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

De leukste kerstmokken
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.