De Fandom Collectie - Boekenleggers - Oktoberdots

De Fandom Collectie

Een paar weken geleden vroeg ik jullie wat jullie favoriete fandoms waren. Ik kreeg VEEL antwoorden haha, veel meer dan ik deze eerste keer kon doen. Maar ik heb de meest genoemde fandoms gebruikt om te maken: De Fandom Collectie.


Je hebt misschien mijn Instagram-verhaal niet gezien waarin ik om je favoriete fandom vroeg. Sorry daarvoor. Instagram toont alleen inhoud aan ongeveer 10% van je volgers en daar kan ik niets aan doen.

[ De foto bovenaan deze blogpost is gemaakt door @books_o_sofie ]

Maar als je je antwoord hebt ingediend, hoop ik dat je je favoriete Fandom-bladwijzer in mijn nieuwste collectie zult vinden! Als ze goed verkopen, zal het zeker niet de laatste zijn.


De Fandom Collectie Boekenleggers

Nu heb ik nog geen mooie foto’s omdat de bladwijzers net vandaag zijn aangekomen. Dus hier kun je de afbeeldingen zien die ik in mijn webshop gebruik. Maar na verloop van tijd ga ik deze standaard afbeeldingen vervangen door de mooiste foto’s die jullie maken en delen op Instagram.


De prachtige foto’s (V.L.N.R.) hierboven zijn gemaakt door:
somanybooksnlbooks_o_sofiemugglereader degroot.maartjefangirl_xx


Herken jij alle Fandoms? Geen zorgen als je dat niet doet, want dit zijn ze allemaal van links naar rechts:

Serpent & DoveThe Lunar ChroniclesThe Hungergames
A Court of Thorns And RosesPercy JacksonLord of the Rings
TwilightThe Darkest MindsShadowhunters/The Mortal Instruments
The SelectionThe Grishaverse/Shadow & BoneThe Chronicles of Narnia

Klik hier om de hele collectie te zien


Wat is jouw favoriete fandom?

Reageer je favoriete fandom(en) onder deze blogpost en ik haal mijn inspiratie voor de volgende Fandom Collection uit jouw antwoorden!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

De Fandom Collectie
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.